Merhaba. Ben r5 5600 işlemcisini aldım ve sanırım A320M A PRO anakartıyla kullabilmem için Bıos update yapmam gerekiyormuş.Nasıl yapabilirim?
Bugün konusunu paylaştım. İndirime girmiş. Kaçırmamanızı öneririm. İşlemci soğutucu olarak da x123 fan amazondan alabilirsiniz 550tl ye.+ 32fat flaş belleğe ihtiyacın var , bir de bitlockerı açıksa kapatıp güncellemeyi dene.
Alıntıyı görüntüle
Bu arada r5 5600 işlemciyi nereden aldınız bende almayı düşünüyorum ?
Ürün elinize geldimi peki sorunsuz çalışıyor mu ?Bugün konusunu paylaştım. İndirime girmiş. Kaçırmamanızı öneririm. İşlemci soğutucu olarak da x123 fan amazondan alabilirsiniz 550tl ye.
🔥İndirim - 🔥AMD Ryzen 5 5600 3299TL🔥
Satıcısı güvenilir. Fiyatı güzel. https://amzn.eu/d/anzWq37forum.donanimarsivi.com
bendeki msı ama bi sıkıntı olurmu+ 32fat flaş belleğe ihtiyacın var , bir de bitlockerı açıksa kapatıp güncellemeyi dene.
Alıntıyı görüntüle
Bu arada r5 5600 işlemciyi nereden aldınız bende almayı düşünüyorum ?
bendeki msı ama bi sıkıntı olurmu
Windows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?Merhaba. Ben r5 5600 işlemcisini aldım ve sanırım MSI A320M A PRO anakartıyla kullabilmem için Bıos update yapmam gerekiyormuş.Nasıl yapabilirim?
elime ulaştı bi sıkıntı yok gibi görünüyor çalıştırmadan bilemem tabiHocam ürün elinize ulaştı mı bir sıkıntı var mı ona göre bende almayı düşünüyorum .?
Windows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
+ 32fat flas nedir+ 32fat flaş belleğe ihtiyacın var , bir de bitlockerı açıksa kapatıp güncellemeyi dene.
Alıntıyı görüntüle
Biçimlendir dediğin zaman burada fat32 seçmen lazım fakat bunun için galiba 32gb ve altı bir flash diske ihtiyacın var.elime ulaştı bi sıkıntı yok gibi görünüyor çalıştırmadan bilemem tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ 32fat flas nedir
son açtığım foruma bir göz atıp yardım edermisin lütfenBuradan en güncel bios sürümünü indirmeni öneririm.A320M-A PRO | Motherboard | MSI Global
Best AMD AM4 A320 Micro ATX motherboard, USB 3.2 Gen 1, MSI PROtr.msi.com
5dk da halledebileceğin bir şey.
Netten de video izlersen çok iyi olur.