Çekirdeğin alabileceği ve çekeceği gücünü artırıyor veya kısıyor.Teşekkürler! Kartın güç limiti tam olarak ne? Yani daha az mı enerji tüketiyor onu düşürdüğüm zaman.
Hocam benim ekran kartım 150-160W güç tüketimi var bu güç tüketimini düşürmem için ne yapmam lazım? Bu alanı düşürmek işe yarar mı? İlginiz için teşekkürler bu arada.Power limit yani kartın ne kadar güç vereceğini.
Onu en aşağıya çekersin dereceler düşer ama performans da düşer.
Ellemesen daha iyi.
İşe yarar ama performans çok kaybedersin.Hocam benim ekran kartım 150-160W güç tüketimi var bu güç tüketimini düşürmem için ne yapmam lazım? Bu alanı düşürmek işe yarar mı? İlginiz için teşekkürler bu arada.
Aslında 2 neden için düşürmek istiyorum. Birincisi bazı oyunlarda ekran kartım 80-81 derece oluyor ve bu beni rahatsız ediyor. Birde ben bilgisayarı günde 17-18 saat kullanıyorum elektirik faturasına çok yansımasını istemiyorum.İşe yarar ama performans çok kaybedersin.
Asla en aşağıda kullanma.
Neden düşürmek istiyorsun ki?
Elektrik fatursaına bir etkisi olmaz.Aslında 2 neden için düşürmek istiyorum. Birincisi bazı oyunlarda ekran kartım 80-81 derece oluyor ve bu beni rahatsız ediyor. Birde ben bilgisayarı günde 17-18 saat kullanıyorum elektirik faturasına çok yansımasını istemiyorum.
RTX 2060 VENTUS XSElektrik fatursaına bir etkisi olmaz.
Oyunalrda 80 derece olması sıkıntılı evet de böyle UV yapılmaz.
Tam modeli neydi?
Tüm gün 80 derecede çalışmıyor hocam. Bazen nadirde olsa çıkıyor.Elektrik fatursaına bir etkisi olmaz.
Oyunalrda 80 derece olması sıkıntılı evet de böyle UV yapılmaz.
Tam modeli neydi?
UV yaparsanız hem siz hem de kart rahatlar. 83 dereceleri gören kartım UV sonrası 70'i geçmedi, RDR2'de 60-68 derecelerde geziyorum.Hocam benim ekran kartım 150-160W güç tüketimi var bu güç tüketimini düşürmem için ne yapmam lazım? Bu alanı düşürmek işe yarar mı? İlginiz için teşekkürler bu arada.
Vay be bana göre yine az benim kart şu ana kadar en fazla 61 gördüm buda bir anlık yaniUV yaparsanız hem siz hem de kart rahatlar. 83 dereceleri gören kartım UV sonrası 70'i geçmedi, RDR2'de 60-68 derecelerde geziyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
UV yapmayı bilen birine danışmanızı tavsiye ederim eğer yapacaksanız. Ben kendi kartıma benim karttan kullanan bir arkadaşın değerlerini kullanarak UV yaptım ama her ayar her kartta aynı sonucu vermez.
80 dereceleri ne zaman görüyor? Sıcaklıklar normalse UV yapmana gerek yok. Ufak fan ayarlarıyla daha sağlıklı sonuç alabilirsin.Vay be bana göre yine az benim kart şu ana kadar en fazla 61 gördüm buda bir anlık yani