iki anakartin pcbsi tamamen ayni. daha guclu oldugu bir taraf yok. sadece gaming plusta daha iyi bir sogutma blogu oldugu icin 5 derece serin calisiyor o kadar. 5 derece onemsiz bir miktarBen r9 5900x ile b550 a-pro kullanıyorum. 5950X'i bile çok rahatça kaldırabilecek bir anakarttır. VRM listesi olarak A-Tierdır. Ancak şöyle bir durum var bu konuda. Gaming plus daha üst seviyesi, size bir artısı olmayacağını düşünsem de ikisi de aynı fiyatta ise gaming plus alınız. Çünkü şu an akakçeden baktığımda b550 a-pro için 4.839tl diyor. Ekstra 100tl'yi verin VRM'leri işinize yaramayacak olsa da daha güçlü, üstünde rgb var.
100tl de önemsiz bir para. 100Tl için anakartım 5 derece daha serin çalışacaksa veririm.iki anakartin pcbsi tamamen ayni. daha guclu oldugu bir taraf yok. sadece gaming plusta daha iyi bir sogutma blogu oldugu icin 5 derece serin calisiyor o kadar. 5 derece onemsiz bir miktar
Tasarım çok önemli değil ıslemciyi doğru beslemesi önemli sence hangisi?ikisi ayni anakart, sadece tasarim farki var. eger tasarim onemli degilse ucuz olani al.
a proda yok mu rgb girişiBen r9 5900x ile b550 a-pro kullanıyorum. 5950X'i bile çok rahatça kaldırabilecek bir anakarttır. VRM listesi olarak A-Tierdır. Ancak şöyle bir durum var bu konuda. Gaming plus daha üst seviyesi, size bir artısı olmayacağını düşünsem de ikisi de aynı fiyatta ise gaming plus alınız. Çünkü şu an akakçeden baktığımda b550 a-pro için 4.839tl diyor. Ekstra 100tl'yi verin VRM'leri işinize yaramayacak olsa da daha güçlü, üstünde rgb var.
Başka önerinileriniz varsa onlarada bakabilirim ama şu an f/p olarak bunlar var gibiiki anakartin pcbsi tamamen ayni. daha guclu oldugu bir taraf yok. sadece gaming plusta daha iyi bir sogutma blogu oldugu icin 5 derece serin calisiyor o kadar. 5 derece onemsiz bir miktar
Anakart üzerinde kendinden rgb yok.Tasarım çok önemli değil ıslemciyi doğru beslemesi önemli sence hangisi?
Ya da bu fiyat bandında önerin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
a proda yok mu rgb girişi
kardesim olay 100 lira meselesi degil. vrmleri daha guclu demissin, ben de ayni olduklarini ifade ettim, yani yanlis soyledigini duzelttim. fiyat farki azsa gaming plusi alsin zaten.100tl de önemsiz bir para. 100Tl için anakartım 5 derece daha serin çalışacaksa veririm.
Gaming plusun heatsinkler vrm leri bir tık daha serin tutar ama bu farkı anlaman neredeyse imkansız ayrıca güney köprüsünde soğutma altında rgb aydınlatma mevcut camlı kasalarda ufak bir efekt oluşturur benzer fiyatta gaming plus almanız daha mantıklı olacaktır.
Teşekkür ederim yanıt için asus rog strix b550-f nasıl alınır mı Sizce? Yada tomahawk yoksa gaming plus üzerine devam mı edeyim?Gaming plusun heatsinkler vrm leri bir tık daha serin tutar ama bu farkı anlaman neredeyse imkansız ayrıca güney köprüsünde soğutma altında rgb aydınlatma mevcut camlı kasalarda ufak bir efekt oluşturur benzer fiyatta gaming plus almanız daha mantıklı olacaktır.