Neler Yeni

Msi b550-a pro vs msi mpg gaming plus

yigicat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yiğitcan Küçük
Hangisini tercih etmeliyim?
Screenshot_20240229-191508_n11.jpg
Screenshot_20240227-181336_Chrome.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Berkay Demir
ikisi ayni anakart, sadece tasarim farki var. eger tasarim onemli degilse ucuz olani al.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Fırat divitci
Ben r9 5900x ile b550 a-pro kullanıyorum. 5950X'i bile çok rahatça kaldırabilecek bir anakarttır. VRM listesi olarak A-Tierdır. Ancak şöyle bir durum var bu konuda. Gaming plus daha üst seviyesi, size bir artısı olmayacağını düşünsem de ikisi de aynı fiyatta ise gaming plus alınız. Çünkü şu an akakçeden baktığımda b550 a-pro için 4.839tl diyor. Ekstra 100tl'yi verin VRM'leri işinize yaramayacak olsa da daha güçlü, üstünde rgb var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Berkay Demir
Ben r9 5900x ile b550 a-pro kullanıyorum. 5950X'i bile çok rahatça kaldırabilecek bir anakarttır. VRM listesi olarak A-Tierdır. Ancak şöyle bir durum var bu konuda. Gaming plus daha üst seviyesi, size bir artısı olmayacağını düşünsem de ikisi de aynı fiyatta ise gaming plus alınız. Çünkü şu an akakçeden baktığımda b550 a-pro için 4.839tl diyor. Ekstra 100tl'yi verin VRM'leri işinize yaramayacak olsa da daha güçlü, üstünde rgb var.
iki anakartin pcbsi tamamen ayni. daha guclu oldugu bir taraf yok. sadece gaming plusta daha iyi bir sogutma blogu oldugu icin 5 derece serin calisiyor o kadar. 5 derece onemsiz bir miktar

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Fırat divitci
iki anakartin pcbsi tamamen ayni. daha guclu oldugu bir taraf yok. sadece gaming plusta daha iyi bir sogutma blogu oldugu icin 5 derece serin calisiyor o kadar. 5 derece onemsiz bir miktar
100tl de önemsiz bir para. 100Tl için anakartım 5 derece daha serin çalışacaksa veririm.

yigicat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yiğitcan Küçük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikisi ayni anakart, sadece tasarim farki var. eger tasarim onemli degilse ucuz olani al.
Tasarım çok önemli değil ıslemciyi doğru beslemesi önemli sence hangisi?
Ya da bu fiyat bandında önerin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

a proda yok mu rgb girişi

Başka önerinileriniz varsa onlarada bakabilirim ama şu an f/p olarak bunlar var gibi

Son düzenleme:

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Fırat divitci
Tasarım çok önemli değil ıslemciyi doğru beslemesi önemli sence hangisi?
Ya da bu fiyat bandında önerin?

a proda yok mu rgb girişi
Anakart üzerinde kendinden rgb yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Berkay Demir
100tl de önemsiz bir para. 100Tl için anakartım 5 derece daha serin çalışacaksa veririm.
kardesim olay 100 lira meselesi degil. vrmleri daha guclu demissin, ben de ayni olduklarini ifade ettim, yani yanlis soyledigini duzelttim. fiyat farki azsa gaming plusi alsin zaten.

ThE LoSt

80+ Gold

yigicat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yiğitcan Küçük
Gaming plusun heatsinkler vrm leri bir tık daha serin tutar ama bu farkı anlaman neredeyse imkansız ayrıca güney köprüsünde soğutma altında rgb aydınlatma mevcut camlı kasalarda ufak bir efekt oluşturur benzer fiyatta gaming plus almanız daha mantıklı olacaktır.
Teşekkür ederim yanıt için asus rog strix b550-f nasıl alınır mı Sizce? Yada tomahawk yoksa gaming plus üzerine devam mı edeyim?

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,879
İsim
ege erdem demirelli
Ben GAMING PLUS alirdim. Daha iyi duruyor. Aradaki farka kesinlikle deger. PRO olan biraz daha ciplak duruyor ona gore.

Top Bottom