Neler Yeni

Msi b550-a pro vs msi mpg gaming plus

Can...

80+ Platinum
Kral sen 2 yada 3 konu açmıştım aynısını demiştin ama şu an am5 alsamda giriş seviye alabilirim o yüzden almak istemiyorum.beni 3 sene rahat götüreceğini düşünüyorum o yüzden düşük bi anakart tercihimde değil doğrusu.

al geç kral fiyata bak beleş

yigicat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yiğitcan Küçük

al geç kral fiyata bak beleş
Fiyat iyi ama hepsi işlevine göre o yüzden en düşük gaming plus düşünüyorum.

Can...

80+ Platinum
NE İşlevin den bahsediyon kanka dalgamı geçiyon ikisini görevide pc yi çalıştırmak hiçbir makarası yok gaming plus mıdır nedirse
Mesaj otomatik birleştirildi:

wifi bir şey olsa tamam dicem ekstra işlev hiç bir ekstrası yok m2 soğutucu dışında oda çok mühim değil

tabi paranı boşa savurmak istersen buyur al hocam :D ne diyim sana ben

yigicat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yiğitcan Küçük
NE İşlevin den bahsediyon kanka dalgamı geçiyon ikisini görevide pc yi çalıştırmak hiçbir makarası yok gaming plus mıdır nedirse
Kral o kadar kişiye danıştım önce ki yanıtlara bakarsan görürsün zaten afedersin ama onlar boşuna mı öneri yada bu bundan iyi diyor .

wifi bir şey olsa tamam dicem ekstra işlev hiç bir ekstrası yok m2 soğutucu dışında oda çok mühim değil

tabi paranı boşa savurmak istersen buyur al hocam :D ne diyim sana ben
Bilemiyorum hocam yine de teşekkürler

Can...

80+ Platinum
Kral o kadar kişiye danıştım önce ki yanıtlara bakarsan görürsün zaten afedersin ama onlar boşuna mı öneri yada bu bundan iyi diyor .
EVET boşuna kendisine sorsan almaz emin ol önermek için öneriyorlar forumun gerçek bilgilileri önermez ztn çünkü para israfı onu diyenler gelsin bana söylesin farkı :D m2 soğutucusu dışında

arada bin 1500 tl edecek farkı bana bulsun onu diyen arkadaşlar daha foruma uğrarsam neyim m2 soğutucusu custom olarakta alınır ben farkı söyliyim boş marka takıntısı chipsette rgb başka da bir makarası yok

neyse kral para senin para ben ona verene kadar o parayı başka şeylerde kullanırdım yine sen bilirsin 700 ila 1500 tl fark verilecek bir durum yok ortada 200 300 tl olsa neyse

yigicat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yiğitcan Küçük
EVET boşuna kendisine sorsan almaz emin ol önermek için öneriyorlar forumun gerçek bilgilileri önermez ztn çünkü para israfı onu diyenler gelsin bana söylesin farkı :D m2 soğutucusu dışında

arada bin 1500 TL edecek farkı bana bulsun onu diyen arkadaşlar daha foruma uğrarsam neyim m2 soğutucusu custom olarakta alınır ben farkı söyliyim boş marka takıntısı chipsette rgb başka da bir makarası yok

neyse kral para senin para ben ona verene kadar o parayı başka şeylerde kullanırdım yine sen bilirsin 700 ila 1500 TL fark verilecek bir durum yok ortada 200 300 TL olsa neyse

arada bin 1500 TL edecek farkı bana bulsun onu diyen arkadaşlar daha foruma uğrarsam neyim m2 soğutucusu custom olarakta alınır ben farkı söyliyim boş marka takıntısı chipsette rgb başka da bir makarası yok

neyse kral para senin para ben ona verene kadar o parayı başka şeylerde kullanırdım yine sen bilirsin 700 ila 1500 TL fark verilecek bir durum yok
Am4 kafandan ne kadar gider sence ?
ortada 200 300 TL olsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Berkay Demir
Kral o kadar kişiye danıştım önceki yanıtlara bakarsan görürsün zaten afedersin ama onlar boşuna mı öneri yada bu bundan iyi diyor .
Bize bunlari sordugun icin bunlari kiyasliyoruz. yoksa arkadasin dedigi f/p secimler yapmak daha mantikli, b550 gaming x v2 gibi.

Can...

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,332
Üyeler
161,692
Son üye
Bulut0134
Top Bottom