Randimandan kastin ne benim kasada 3 fan var ben 360mm sivi soutucu takacam falan ben extradan arkaya 1 assa kisma 2 fan takacam extra 3 fan yani kasa bos iken kendinden 3 fani var sivi soutucuyu saymassak ben 3 fan takacam sadece yerleri varAlıntıyı görüntüle
y model patch cord veya splitter kablolar ile daha çok takarsında randıman durumundan emin değilim
Rahat takarsın sorunsuz calışır coğaltıcı ile tek slota 9x 140mm fan taktım calısıyor raahtlıkla b650 gaming plus model seninki daha üst sorun olmaz dert etme.Maximum kac tane 4 pin fan takilabilir
Sorun bide takmayi bilmememRahat takarsın sorunsuz calışır coğaltıcı ile tek slota 9x 140mm fan taktım calısıyor raahtlıkla b650 gaming plus model seninki daha üst sorun olmaz dert etme.
2 video izle yaparsın çok basit zaten sıvı soğutma yeri belli. Çoğaltıcı kablo en basiti kablo karmaşasını önlüyor tüm fanları bağlayıp tek slota takıp geçiyorsunSorun bide takmayi bilmememkendim takacam sadece coalticiyi nereye takmam lazim ve fanlari onu bilmiyom
Yani teyit edelim soutucuda 3 fan kasada kendiliyinden 3 fan benRahat takarsın sorunsuz calışır coğaltıcı ile tek slota 9x 140mm fan taktım calısıyor raahtlıkla b650 gaming plus model seninki daha üst sorun olmaz dert etme.