MSI B650 TOMAHAWK WI-FI am 5

1727432242758.png

y model patch cord veya splitter kablolar ile daha çok takarsında randıman durumundan emin değilim

Alıntıyı görüntüle
y model patch cord veya splitter kablolar ile daha çok takarsında randıman durumundan emin değilim
Randimandan kastin ne benim kasada 3 fan var ben 360mm sivi soutucu takacam falan ben extradan arkaya 1 assa kisma 2 fan takacam extra 3 fan yani kasa bos iken kendinden 3 fani var sivi soutucuyu saymassak ben 3 fan takacam sadece yerleri var

Maximum kac tane 4 pin fan takilabilir
Rahat takarsın sorunsuz calışır coğaltıcı ile tek slota 9x 140mm fan taktım calısıyor raahtlıkla b650 gaming plus model seninki daha üst sorun olmaz dert etme.

Rahat takarsın sorunsuz calışır coğaltıcı ile tek slota 9x 140mm fan taktım calısıyor raahtlıkla b650 gaming plus model seninki daha üst sorun olmaz dert etme.
Sorun bide takmayi bilmemem 🤣 kendim takacam sadece coalticiyi nereye takmam lazim ve fanlari onu bilmiyom

Sorun bide takmayi bilmemem 🤣 kendim takacam sadece coalticiyi nereye takmam lazim ve fanlari onu bilmiyom
2 video izle yaparsın çok basit zaten sıvı soğutma yeri belli. Çoğaltıcı kablo en basiti kablo karmaşasını önlüyor tüm fanları bağlayıp tek slota takıp geçiyorsun

Yani teyit edelim soutucuda 3 fan kasada kendiliyinden 3 fan ben
Iyi hava akisi olsun diye extra 3 fan takacam o zmn anakartida yazdim sana bana bjr coaltici onerebilirmisin link falan

Geri