belki sessiz calısıyordurDostlar fanı cooler booster advanced veya autoya aldığımda yüksek seçeneğini seçtiğim halde fan hızları aynı seste oluyor cooler booster da daha fazla ses olması gerekmiyor mu bu bir sorun mudur?
Cooler boostera çekince aşırı ses gelmesi lazım. Klavyeden fn ile üst ok tuşuna basın bir deDostlar fanı cooler booster advanced veya autoya aldığımda yüksek seçeneğini seçtiğim halde fan hızları aynı seste oluyor cooler booster da daha fazla ses olması gerekmiyor mu bu bir sorun mudur?
İnşallah oyledirbelki sessiz calısıyordur
Ne işe yarıyor hocam hangi moda aliyorCooler boostera çekince aşırı ses gelmesi lazım. Klavyeden fn ile üst ok tuşuna basın bir de
Driverlarım ve grafik kartım güncel olmayabilir ondan olabilir miCooler boostera çekince aşırı ses gelmesi lazım. Klavyeden fn ile üst ok tuşuna basın bir de
Dediğim kombinasyon fanı en üst düzeye çekiyor.İnşallah oyledir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne işe yarıyor hocam hangi moda aliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Driverlarım ve grafik kartım güncel olmayabilir ondan olabilir mi
Detroit oynarken bir süre sonra oyun donuyor ve grafik kartınızı ve driverlari güncelleyen diye uyarı geliyor güncellemeleri yapmıyorum laptopun başına bir şey gelsin istemiyorum açıkçası ayrıca arkada iki fan var üfleyen sol taraf sağ taraftan hızlı çalışıyor nasıl oluyor bende anlamadımDediğim kombinasyon fanı en üst düzeye çekiyor.
Bilmiyorum olabilir mi ama güncelleyin başka özellikler çalışmaz,neden hâla güncellemediniz?
güncellemeniz daha kötü. Detayı şekilde açıklamıştım nasıl yapacağınızı güncelleyin en iyisi. Yapamadığınız yer olursa sorabilirsinizDetroit oynarken bir süre sonra oyun donuyor ve grafik kartınızı ve driverlari güncelleyen diye uyarı geliyor güncellemeleri yapmıyorum laptopun başına bir şey gelsin istemiyorum açıkçası ayrıca arkada iki fan var üfleyen sol taraf sağ taraftan hızlı çalışıyor nasıl oluyor bende anlamadım
Hocam açıkçası hiçbir şey bilmiyorum surumlerim güncel olup olmadığını vb şeyleri bilmiyorum öncelikle ne yapmam gerekiyor baştan anlatabilir misinizgüncellemeniz daha kötü. Detayı şekilde açıklamıştım nasıl yapacağınızı güncelleyin en iyisi. Yapamadığınız yer olursa sorabilirsiniz
Hocam açıkçası hiçbir şey bilmiyorum surumlerim güncel olup olmadığını vb şeyleri bilmiyorum öncelikle ne yapmam gerekiyor baştan anlatabilir misiniz
Hocam yukarı ok ile fn işe yaradı buna benzer tuş kombinasyonlari var mı msi center genelde donuyor bendeMSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.www.msi.com
Bu siteye gidin, modeli seçin. Alpha 15 B5eek
Önce biosu indirin. Sonra driverden amd bluetooth driver indirin kurun. Sonra firmwaredeki dosyayı indirip kurun. Sonra realtek, nahimic, msi center , amd radeon software yi indirip kurun. Biosu da youtubeden izleyip güncelleyebilirsiniz.
İndirilen dosyayı kurmak çok kolay yaparsınız onu sıkıntı olmaz sadece biosta zorlanırsınız onun için de link atayım.
Alıntıyı görüntüle
Kullanım kılavuzunda yazıyor hepsi. Şu driverleri da güncelleyin en iyisiHocam yukarı ok ile fn işe yaradı buna benzer tuş kombinasyonlari var mı msi center genelde donuyor bende
Detroit oynarken bir süre sonra oyun donuyor ve grafik kartınızı ve driverlari güncelleyen diye uyarı geliyor güncellemeleri yapmıyorum laptopun başına bir şey gelsin istemiyorum açıkçası ayrıca arkada iki fan var üfleyen sol taraf sağ taraftan hızlı çalışıyor nasıl oluyor bende anlamadım
Normal mi hocam yaniSolda ki fan işlemci fanı, sağda ki ekran kartı fanından 1 tık daha güçlü olduğundan daha gürültülü çalışıp, daha hızlı dönmekte.
Güncelleyeceğim hocam teşekkürleeKullanım kılavuzunda yazıyor hepsi. Şu driverleri da güncelleyin en iyisi