MSI G274QPX monitörümde ölü şeritler oluştu

Khalmera

80+
Reaksiyon skoru
56
Selamlar herkese, görüntü kalitesinden memnun olduğum monitörüm bugün ben bilgisayar başındayken hatta bir anda fotoğraflardaki gibi ölü şeritler oluştu. Önerdiğim bir monitörün böyle olması gerçekten üzdü. Daha alalı 4 ay olmuştu. Bunun oluşmasının bir sebebi var mıdır? Servise göndereceğim başka çarem yok tabii ki ama eğer servisten çıkacak sürpriz bir sonuç olursa diye neden oluşmuştur diye merak ettim.
WhatsApp Image 2025-04-23 at 17.49.56.jpeg
WhatsApp Image 2025-04-23 at 17.49.57.jpeg
WhatsApp Image 2025-04-23 at 17.49.59.jpeg

Benimde monitör de 5-6 cmlik gri çizgi ve ucunda ölü veya sıkışmış pixel var garantiye gönderin. Asus tuf kullanıyorum benimde 1 yıl olmadan bozuldu

Selamlar herkese, görüntü kalitesinden memnun olduğum monitörüm bugün ben bilgisayar başındayken hatta bir anda fotoğraflardaki gibi ölü şeritler oluştu. Önerdiğim bir monitörün böyle olması gerçekten üzdü. Daha alalı 4 ay olmuştu. Bunun oluşmasının bir sebebi var mıdır? Servise göndereceğim başka çarem yok tabii ki ama eğer servisten çıkacak sürpriz bir sonuç olursa diye neden oluşmuştur diye merak ettim.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tamamen şans hocam. Darbe yok bir şey yok yani talihsizlik diyebiliriz

Benimde monitör de 5-6 cmlik gri çizgi ve ucunda ölü veya sıkışmış pixel var garantiye gönderin. Asus tuf kullanıyorum benimde 1 yıl olmadan bozuldu
Valla hocam size de geçmiş olsun öyle yapacağım artık

Tamamen şans hocam. Darbe yok bir şey yok yani talihsizlik diyebiliriz
Evet bir anda baktım kırmızı çizgi olmuş ekranda hatta şu an daha da uzamış gibi geliyor. Şanssızlık dediğiniz gibi göndereceğiz artık servise

Valla hocam size de geçmiş olsun öyle yapacağım artık

Evet bir anda baktım kırmızı çizgi olmuş ekranda hatta şu an daha da uzamış gibi geliyor. Şanssızlık dediğiniz gibi göndereceğiz artık servise
Bende de g274qpf-qd vardı ekranın sol altında baktım kırmızı bir çizgi vardı böyle yansıma gibi bir an aklım gitti sonra baktım ki mousenin ışığından yansıyormuş 😂😂😂😂😂

Bende de g274qpf-qd vardı ekranın sol altında baktım kırmızı bir çizgi vardı böyle yansıma gibi bir an aklım gitti sonra baktım ki mousenin ışığından yansıyormuş 😂😂😂😂😂
Kendinize heyecan yaratmışsınız hocam :ROFLMAO::ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,839
Üyeler
184,507
Son üye
mehmetGüneş42455
Geri