Ben sapphire alırdım niye öyle demişler?Sapphire sadece amd kart üretiyor adamlar ustası nitro+ ısınmıyorArkadaşlar başka bir forumda siparişini iptal et MSI al diyorlar yapmalı mıyım?
Aaa pardon pulse modeliymiş evet haklılarArkadaşlar başka bir forumda siparişini iptal et MSI al diyorlar yapmalı mıyım?
Pulse modelinin sorunu nedir?Ben sapphire alırdım niye öyle demişler?Sapphire sadece amd kart üretiyor adamlar ustası nitro+ ısınmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aaa pardon pulse modeliymiş evet haklılar
Diyen kişilerde mesajları böyle en az 5000 mesajı var birinin 13.000 mesajı vardıbirisi rx 5700 digeri rx 5700 xt. tabikide sapphire pulse rx 5700 xt tercih etmelisin. Kim diyorsa seni yanlış yönlendiriyor.
Nitro+ modeli pulseye göre daha iyi ama sorunu olduğunu düşüünmüyorum ama yanlış yazmadınız değilmi MSI 5700 XT modeli değilse kesinlikle sapphire düşünmeden alPulse modelinin sorunu nedir?
Mesaj pekte önemli değil boş yazsanda mesaj artıyorDiyen kişilerde mesajları böyle en az 5000 mesajı var birinin 13.000 mesajı vardı
Evet o zaman iptal etmiyorum MSI GAMING X 5700 önerdiler adamın birde 13.000 mesajı vardı ya yazıklar olsunNitro+ modeli pulseye göre daha iyi ama sorunu olduğunu düşüünmüyorum ama yanlış yazmadınız değilmi MSI 5700 XT modeli değilse kesinlikle sapphire düşünmeden al
Onların 15.000 mesajı varsa bir video atıyorum o zaman bu videoyu çeken kanal sahibi Abdullah Hacıgülün de 1 milyon abonesi var.Diyen kişilerde mesajları böyle en az 5000 mesajı var birinin 13.000 mesajı vardı