MSI GF65 Coil whine sorunu garantiye girer mi?

TiThanos

80+
Reaksiyon skoru
6
Selamlar, MSI GF65 Thin model, i7 9750H ve RTX 2060 birleşimi bir laptop kullanmaktayım. Oyunda olayım olmayayım hiç fark etmiyor bilgisayar cızırdıyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla bir çözümü yok, bir performans kaybı da yok tek sıkıntısı ses(gerçi cooler boost yeteri kadar soğutamıyor bilgisayarı orası da ayrı). Ve satın aldığımdan bu yana ses gittikçe canımı sıkmaya başladı. O kadar para verdik ve cızırdıyor laptop, masaüstü olsa hiç sıkıntı değil de laptop olunca canımı sıkıyor. Garantiye girer mi girmez mi bunu öğrenmek istiyorum? Değişim veya iade yapabilme şansım var mı? Yoksa ikinci el laptop diye satacağım ama varsa da iade veya değişim yapayım, dediğim gibi o kadar para verdik cızırdamasın bir zahmet.
Not: BIOS'um, Windows'um, bütün sürücülerim güncel. Zaten coil whine sorunu bobinlerle alakalı, donanımsal.

Garantiye giriyor diye biliyorum, yollayın derim.

Garantiye giriyor diye biliyorum, yollayın derim.
Cevabınız için teşekkür ederim. MSI resmi web sitesinden ''Destek İste'' başlığı altından İngilizce metin hazırlayarak sorumu gönderdim. Verecekleri cevaba göre(umarım dediğiniz gibi giriyordur 🙏) İstanbul'daki MSI servisini arayarak işleme devam edeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,646
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri