Neler Yeni

Msi Gtx1660 Gaming X neden bu sitede neden bu kadar ucuz

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
guven olmaz oraya

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Ve başka bir forumdan aldığım yorum
senkar.net üzerinden hiçbir şey almayın aldırtmayın benim gibi mağdur olursunuz firma yalancılığı geçip dolandırıcılık statüsüne bürünmek üzere. Ne para geri iadesi yapıyorlar nede ürünü yolluyorlar. Paytr ödeme sistemini kullanıyorlar üstelik normalde iptal tuşuna bassalar 1 dakika içinde Paytr ödemeyi gerçekleştiriyor hesabınıza ancak bu firma parayı kullanıyor ve ödemeleri geciktiriyor. Bu anlaşmalı oldukları Paytr firması içinde kötü bir durum onları öne sürüp markanın güvenilirliğini sarsıp kötülüyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Asil Ayaz ALPTEKİN
Bu siteden bir arkadaşım alışveriş yaptı. Ürün 2 hafta sonra gelir dediler, 3 hafta geçti, gelmedi. İade istedi arkadaşım. İadesini de anca 5 ay içerisinde yaptılar. 1 yıl iade alamayanlar varmış, haline şükret dedim. Kısaca senkar.net dolandırıcı bir site..

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Asil Ayaz ALPTEKİN
Hocam benim arkadaşım şanslıymış demek.. 5 ay sonra da olsa parasını geri aldı.
Ve başka bir forumdan aldığım yorum
senkar.net üzerinden hiçbir şey almayın aldırtmayın benim gibi mağdur olursunuz firma yalancılığı geçip dolandırıcılık statüsüne bürünmek üzere. Ne para geri iadesi yapıyorlar nede ürünü yolluyorlar. Paytr ödeme sistemini kullanıyorlar üstelik normalde iptal tuşuna bassalar 1 dakika içinde Paytr ödemeyi gerçekleştiriyor hesabınıza ancak bu firma parayı kullanıyor ve ödemeleri geciktiriyor. Bu anlaşmalı oldukları Paytr firması içinde kötü bir durum onları öne sürüp markanın güvenilirliğini sarsıp kötülüyorlar.

Top Bottom