Kubilay Yabgu
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Bi arkadaştan 1500e anakartı almayı düşünüyorum sizce iyi mi ?
Hayret yarı fiyatına satıyor 2.eli inanılmazBi arkadaştan 1500e anakartı almayı düşünüyorum sizce iyi mi ?
adam olduğum şehrin ilçesinde powera taktığımda çalışıyor diyor ama işlemci bulamadım buralarda diyor bu nasıl bir mantık anlayamadım ayrıca görüntü almak lazım değil mi anakartın calısıp calısmadıgını anlamak için ?Hayret yarı fiyatına satıyor 2.eli inanılmazalınır eğer bir sorunu yoksa
Debug led yanıyorsa ona çalışıyor diyor olabilir çevrede LGA1700 işlemci bulamamışta olabilir sende var mı işlemciadam olduğum şehrin ilçesinde powera taktığımda çalışıyor diyor ama işlemci bulamadım buralarda diyor bu nasıl bir mantık anlayamadım ayrıca görüntü almak lazım değil mi anakartın calısıp calısmadıgını anlamak için ?
büyük ihtimal dediğin gibi hocam çevresinde lga 1700 işlemci yokDebug led yanıyorsa ona çalışıyor diyor olabilir çevrede LGA1700 işlemci bulamamışta olabilir sende var mı işlemci
Senin anakart çalışıyor anladığınla onun ki bir değil![]()
Bulup denemek lazım pinlere bakmak lazım sıfırı 3K doğru bir ikinci el satışı yapıyorda yinede bakbüyük ihtimal dediğin gibi hocam çevresinde lga 1700 işlemci yokaramış taramış koca ilçede bulamamış ilçede kendini merkezden saymayan ayrı bi ilçe il olcaz diyen bir ilçe anlam veremedim şahsen
bende de o işlemciden yok ama bulma şansım var test için
işin garibi sıfır almış ama amd işlemci alıp amdye geçmişBulup denemek lazım pinlere bakmak lazım sıfırı 3K doğru bir ikinci el satışı yapıyorda yinede bak![]()
DDR4 kart zaten ryzenlerin oyun tarafı daha iyi diye ona geçmiş olabilirişin garibi sıfır almış ama amd işlemci alıp amdye geçmiş
olabilir hocam merkeze geldiğinde dener alırım yedekte bi anakart dursunDDR4 kart zaten ryzenlerin oyun tarafı daha iyi diye ona geçmiş olabilir