peki telefonuna Msiden bildirim vs geldi mi ya kayıt yaptırdığına dair3-4 gün olmuştur.
peki telefonuna Msiden bildirim vs geldi mi ya kayıt yaptırdığına dair3-4 gün olmuştur.
Maile geldi.peki telefonuna Msiden bildirim vs geldi mi ya kayıt yaptırdığına dair
Hocam montajı nasıl yaptınız?Arkadaşlar ben aldım aa13 hava soğutucuyu yük altında 80-90 arası dolanırken 50-55 e düştü ryzen 5 7500f işlemcide. Sadece tek sıkıntı rgb kontrolü yapamıyorum.
Hocam soğutucunun üstündeki söketleri söküp poşetten çıkanları taktım ucundaki vidaları biraz kanırtınca cida deliklerine oturdu o şekilde yaptımHocam montajı nasıl yaptınız?
İçinden am5 aparat çıkmıyor
Sağolun hocam yaptımHocam soğutucunun üstündeki söketleri söküp poşetten çıkanları taktım ucundaki vidaları biraz kanırtınca cida deliklerine oturdu o şekilde yaptım
Hocam kodu verdi mi sizeBir tane kampanya hemen kayıt alıyor, diğerinde 14 gün beklemek zorundasın.
Hemen kayıt alan bu:
Yorum yapmış olman ve yorumun yayınlanmış olması gerekiyor ama buna katılabilmek için.
Vermedi hocam daha 7-14 gün diyordu bitmesini bekliyorum o gün aralığının.Hocam kodu verdi mi size
kanka aldıktan 14 gün sonra mı kayıt yaptınVermedi hocam daha 7-14 gün diyordu bitmesini bekliyorum o gün aralığının.
1'de aldım. Birini 5'inde diğerini 4'ünde kayıt yaptım.kanka aldıktan 14 gün sonra mı kayıt yaptın