🔥İndirim Msi Hava Soğutucu 🔥1.299₺ + 20$ Steam Kodu Hediye !

Bence bu böyle değil ya, çok saçma olur, global sitesi tamamen ürün kaydına ve modeline bakıyor.

Yani nereden aldığınız önemli değil gibi. Kaydedilmiş ürüne talep edebiliyorsunuz.
Doğru diyorsunuz fakat dedigim gibi vatandan intel pc aldım kampanyayı vatan kendi sitesinde paylaşıyor intel kendi sitesinde paylaşıyor vatana mail atıyorum öyle bi kampanyamız yok nerden gördünüz diyor linkleri atıyorum 1 aydır cevap vermiyorlar :D

10+10 mu veriyor borderlands 4 mü anlamadım

Ekler

• IMG_1786.webp
    IMG_1786.webp
    140.3 KB · Hit: 83
Bu fiyata daha iyileri yok mu? Bu çiftli olanlar falan daha iyi değil midir bundan?

Hangi karta yapıyor ben maks 3 görebildim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şansımızı denicez zaten 30 gün iade var amazonun
Bende alıcam galiba olmadı iade ederim belkide kullanırım fiyatıda iyi. Takistleride axes world bonus maximum paraf ziraate yapıyor.

Sanırsam vermez.
Promosyona uygun model adının, satış tarihinin ve satıcı bilgilerinin okunaklı bir şekilde görüldüğü satış belgesi/fatura.

Hava soğutucusunu hepsiburada'dan aldım. Hediyelerden birini başarıyla verdim.

Ancak hava soğutucu seçeneğini sıvı olarak gösterir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 gün sonra steam kodu verir galiba

Son düzenleme:
Çektik bakalım Fuma 3ün indirimini beğenmedim diye bunu aldım. Başarıyla alabilirsek Steam kodunu iyi fiyata denk geliyor 9600x i soğutur diye tahmin ediyorum

Anakart

Konudaki sıvı soğutmaya ek olarak vatandan bu anakartı aldım. Amazondaki bu soğutucu ve linkini verdiğim anakart için steam kodu alabilecek miyim net bilgisi olan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,528
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri