Çözüldü✓ MSI Katana GF66 11UE-1019XTR Notebook rtx 3060 i5 oyuncu laptop

Sinaysa

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
27000
MSI Katana GF66 11UE-1019XTR Notebook laptop alınır mı rtx 3060 i5 tamamen oyun için

ben nisan ayında aldım amazon indirimlerinde 15250 ye 3050ti li. Aynsını arkadaşada aldırdım hiç bir sorun yaşamadım.

ben nisan ayında aldım amazon indirimlerinde 15250 ye 3050ti li. Aynsını arkadaşada aldırdım hiç bir sorun yaşamadım.
kanka ama bana linkini attığın 8 GB ram var geri kalan özellikleri iyi zaten 8 GB ram nerden alabilirim ve bana linkini attığın laptobun ısı değerleri nasıl

ben de 8gb ramli aldım önemli olan f/p almak sonra 8gb taktım zaten. ram takmak acayip basit bir şey. ramin özelliklerine bakıyorsun DDR kaç ve kac mhz bazen voltaj da önemli olabiyor. alacaksan o kolay

ben de 8gb ramli aldım önemli olan f/p almak sonra 8gb taktım zaten. ram takmak acayip basit bir şey. ramin özelliklerine bakıyorsun DDR kaç ve kac mhz bazen voltaj da önemli olabiyor. alacaksan o kolay
ram alırız da 8 GB ram götürür mü bana linkini attığın laptoba uygun ram atabilir misin

8 daha eklemen şart oyun oynayacaksan. valla ram özelliği kaç siteye baktım bulamadım. Acer in kendi sitesinde bile yazmıyor ddr5 yazıyor ama tahminimce 4800mhz dir. Alırsan çok basit öğrenmesi.

aynı laptopu almış bir arkadaş incelemesini yapmış.

Geri