Yardım MSI MAG A550BN PSU, B450M-A Pro Max ile uyumlu mu

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,158
MSI MAG A550BN PSU, B450M-A Pro Max ile uyumlu mu

Tabii ki uyumlu.

Tabii ki uyumlu.
hocam m2 taktıktan sonra oyunlarda sistem kapanıyordu psu dan şüpheleniyordum şimdi occt psu test yaptım sse seçikken mavi ekran verdi 30 saniyede psu bomba serisinden zaten değişeyim mi sizce de

Kötü seviyede değil güç kaynağın aslında. Sorun yaşaman bundan kaynaklı olmayabilir. Temiz kurulum yaptın mı?

Kötü seviyede değil güç kaynağın aslında. Sorun yaşaman bundan kaynaklı olmayabilir. Temiz kurulum yaptın mı?
tabii ki, güç kaynağım powerboost mu platon mu ne ondan hocam. hdd ile oynarken sorun yoktu m2 takınca sorun cıkmaya basladı.

tabii ki, güç kaynağım powerboost mu platon mu ne ondan hocam. hdd ile oynarken sorun yoktu m2 takınca sorun cıkmaya basladı.
Ben yazdığın güç kaynağını kullanıyorsun sanıyordum. Yani mavi ekran vermesi m2 den sonra tuhaf geldi bana. Sıfır mı aldın?

Ben yazdığın güç kaynağını kullanıyorsun sanıyordum. Yani mavi ekran vermesi m2 den sonra tuhaf geldi bana. Sıfır mı aldın?
evet hocam eski m2 dede bu sorun var diye kullanmıyordum yeni m2 aldım kioxia g2, bayağı araştırdım bu sorunu yaşayan çoğu kişi psu ile çözmüş ama dediğim gibi hdd kullanırken sorun yok.

evet hocam eski m2 dede bu sorun var diye kullanmıyordum yeni m2 aldım kioxia g2, bayağı araştırdım bu sorunu yaşayan çoğu kişi psu ile çözmüş ama dediğim gibi hdd kullanırken sorun yok.
İçin rahat edecekse değiştirebilirsin. Hazır kasımdayız kampanyalı bir ürün alırsın. Sonrasında duruma göre reaksiyon alırsın.

İçin rahat edecekse değiştirebilirsin. Hazır kasımdayız kampanyalı bir ürün alırsın. Sonrasında duruma göre reaksiyon alırsın.
en kötü iade ederim düzeltmezse psu, en azından derim ki psu değilmiş.

az evvel kapanıyordu simdi kapanmadi cok garip.hocam.ha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tam yazdım kapandı😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,017
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd