🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 240 mm Siyah Sıvı Soğutucusu 2799 tl +40$ steam kodu HB

siyah modeli de indirimde

üstelik 20$ steam kodu
ve
20$ steam kodu daha
toplam 40 dolar steam kodu

yaklasık 1700 tl steam kodu ile sıvı soğutmanın maliyeti 1000 tl ye geliyor
Beyazı indirim de değil galiba baktım da

siyah modeli de indirimde

üstelik 20$ steam kodu
ve
20$ steam kodu daha
toplam 40 dolar steam kodu

yaklasık 1700 tl steam kodu ile sıvı soğutmanın maliyeti 1000 tl ye geliyor
hocam 2. attığında linkde $20 vermıyor Borderlands 4 bu oyunu veriyor sanırım

Amazon dahil mi değil mi net bir şey var mı ben bir nane anlamadım
Platform fark etmiyor. İster amazondan, ister hepsiburada'dan satın alın, Shout out for MSI kampanyası için aldığınız platformdan ürün hakkında yorum yapmanız kâfi.

Diğer Empower Your Final Quest kampanyasına satın alım tarihinden 14 gün sonra başvurabiliyorsunuz.

Platform fark etmiyor. İster amazondan, ister hepsiburada'dan satın alın, Shout out for MSI kampanyası için aldığınız platformdan ürün hakkında yorum yapmanız kâfi.

Diğer Empower Your Final Quest kampanyasına satın alım tarihinden 14 gün sonra başvurabiliyorsunuz.
Herhangi bir sınırlı süre veya stok durumu var mı kodlar için, aldım ama bir süre ilgilenemeyeceğim gibi

Herhangi bir sınırlı süre veya stok durumu var mı kodlar için, aldım ama bir süre ilgilenemeyeceğim gibi
Bu platform detayı nerde yazıyor acaba, arkadaşı bir türlü inandıramadım. Amazonda sadece beyazı mı mevcut?

Edit: Birkaç gün önce Amazonda siyahı 2499dan satılmış, şuan stokta yok anladığım kadarıyla 😢 biraz kazıklanıyor gibi hissediyorum şuan bu fiyattan alarak...

Bu platform detayı nerde yazıyor acaba, arkadaşı bir türlü inandıramadım. Amazonda sadece beyazı mı mevcut?
Öyle bir detay yok, birçok kez farklı ürünlerle ilgili kampanyadan faydalandım. Ürün hakkındaki yapılacak yorumu satın aldığınız yerden yapmaya dikkat edin, sağda solda farklı platformlar üzerinden yapılan yorumların da kabul edildiğini söyleyenlere itimat etmeyin. Başvurunuz olumsuz sonuçlandığında tekrar başvuramazsınız.

Amazon'da kampanyalı fiyattan yalnızca beyaz modeli satışta, siyah yok maalesef.

Öyle bir detay yok, birçok kez farklı ürünlerle ilgili kampanyadan faydalandım. Ürün hakkındaki yapılacak yorumu satın aldığınız yerden yapmaya dikkat edin, sağda solda farklı platformlar üzerinden yapılan yorumların da kabul edildiğini söyleyenlere itimat etmeyin. Başvurunuz olumsuz sonuçlandığında tekrar başvuramazsınız.

Amazon'da kampanyalı fiyattan yalnızca beyaz modeli satışta, siyah yok maalesef.
Amazondaki beyazda da 40 dolar kod var mı?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-02 090524.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-02 090524.webp
    29.4 KB · Hit: 51
-Seçili MSI ürünlerinin, Kampanya sayfasında belirtilen seçili satıcılardan/online satıcılardan/ online satıcılardan satın alınmış olması gereklidir.

-Ürünü satın aldığınızı ispatlayan belgeleri MSl'ın onayına gönderin. Belgeler arasında, ürün üzerinde model seri numarasını açıkça gösteren bir fotoğraf (ürün kutusuna ait fotoğraflar geçersiz sayılacaktır) ve satın aldığınız MSI ürününün model adı, satın alma tarihi ve satıcı adının bulunduğu fatura/satış belgesi bulunmalıdır

-Seçili modellerden biri hakkında, seçili online mağazalarda yayınlanacak bir inceleme yazın.
-Not: Yetkili olmayan 3.parti satıcılardan veya mağazalardan alınan ürünler bu Promosyonda geçersiz sayılacaktır.

- İşbu Şart ve Koşullara tamamen uygun olarak, Etkinliğe katılan MSI satıcılarından Etkinliğe katılma niteliğine ve bu Şart ve Koşullara uygun ("uygun") yeni bir (1) adet MSI ürünü satın alın

Kampanya detaylarında bunlar yazıyor, birisinde buy now denilince hepsiburada linki gozukuyor ama diğerinde satıcı linki bulamadım. Amazondan alınca geçerli oluyor mu ?

Geri