🔥İndirim MSI MAG CORELIQUID I240 WHITE 240 mm Beyaz Sıvı Soğutucusu 2699 tl +40$ steam kodu

Yorumumuzu nasıl atıcaz hocam üstteki linki atınca kendi yorumumuzun çıkmasını? Giriş yapmak gerekiyor sanırım
Yaptığınız yorum başlığına tıklayıp linki kopyayabilirsiniz.

Örnek olması açısından rastgele bir arkadaşın yorumunu paylaşıyorum;
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Niye üzsün al sata da gider

Kanka Amazon dahil değil diyorlardı kampanyaya hepsiburada dahill diyorlardı?
Yoğun talep oldu ve sırf kod için bile çok sayıda insan aldı. Şu an ürün hâlâ satışta, kodu alıp makul bir fiyattan elden çıkarmayı düşünmüyorsanız kolay kolay satılmaz. Yakında sarı sitede sayfa sayfa ilan görürüz zaten, takibe alın. :)

Amazon'un anlaşmalı olduğundan emin misin? Geçmişte amazon'dan ürünümü (kayıt için) reddettiler. Hepsiburada'da müşteri temsilcisi özel ilgilenip kampanyaya dahil etmişti.(kod gönderdi) Bu deneyimlerim Msi ile oldu.
Kampanyanın ,Amazon, HB gibi ayrımı yok, İkiside veya diğerleri de satıcısı. Önemli olan Amazon , HB vs gibi yerlerden 3. party satıcı olmaması.

Niye üzsün al sata da gider

Kanka Amazon dahil değil diyorlardı kampanyaya hepsiburada dahill diyorlardı?

Yurtdışında veya diğer yerlerde Amazon dahil ve tabii ki diğer yabancı siteler. Önemli olan bu gibi sitelerden 3. başka satıcıdan ürün alınmaması. Bu kampanya şartını bozuyor.

Kampanyanın ,Amazon, HB gibi ayrımı yok, İkiside veya diğerleri de satıcısı. Önemli olan Amazon , HB vs gibi yerlerden 3. party satıcı olmaması.

Yurtdışında veya diğer yerlerde Amazon dahil ve tabii ki diğer yabancı siteler. Önemli olan bu gibi sitelerden 3. başka satıcıdan ürün alınmaması. Bu kampanya şartını bozuyor.
Bu firmaların tedarikçileri önemli oluyor sanırım. Değişkenlik gösteriyorlar.

Ekler

• 234.webp
    234.webp
    37.1 KB · Hit: 46

Hayır seçenek çıkıyor mu misal Hepsiburada çıkıyor ya Amazon çıkıyor mu kod almada

Hocam adımları kısaca anlatabilme şansınız varmı bana da teslim edildi detaylı okumadım.Kutuyu açıp sıvı soğutucu üstündeki seri numarasını fotoğrafını çekmemiz lazımmış yanlış anlamadıysam.Yorumda eklememiz gereken şartlar varmı?
Hocam faturanızın fotoğrafını çekin daha sonra ürünü açıp radyatör üzerindeki barkodlu bir no var onu çekin geriye kalan yorum kısmını da anlattım zaten Bir kaç sayfa önce

Kaç günde geldi size ?
5 günde hocam

Hayır seçenek çıkıyor mu misal Hepsiburada çıkıyor ya Amazon çıkıyor mu kod almada
Çıkıyor hocam seçtim ben amazon com tr olarak çıkıyor direkt.

Hızımı alamayıp direk yorumlar sayfasının URL'sini kopyaladım umarım elemezler :)

Bu şekilde olmuyor, Uygulama ya girip kendi yorumunuzu bulup'' Paylaş'' dediğinizde url çıkıyor o kodu göndereceksiniz.

Sizinle beraber bir kez daha belirteyim acele edip veya farklı düşünceler ile hareket ederseniz yorumunuz yayınlanmaz Amazon şartnamesinde bu var bilginiz olsun :), Ayrıca MSI tarafından onaylayanlar MSI TR değil yurtdışından onay geliyor sonra TR tarafına bildiriliyor. Bu yüzden uğraşmamanız adına sistemi fazla zorlamayınız :) Sakin hareket ediniz , zaten ortalama kampanya bitmesine 1.5 ay süreden fazla var.

Steam kodlarınıda 2026 sonuna kadar kullanmalısınız sonra siliniyor.

Son düzenleme:
1762538234659.webp

Ben değerlendirme attım böyle diyor onaylanmasımı gerekiyor nerden göreceğim attığım değerlendirmeyi,link atmak için gerekliymiş.
(Amazon)

Hocam faturanızın fotoğrafını çekin daha sonra ürünü açıp radyatör üzerindeki barkodlu bir no var onu çekin geriye kalan yorum kısmını da anlattım zaten Bir kaç sayfa önce
Sağolun hocam birde sanırım satış tarihinden 14 gün geçmeden kod talebi yapılamıyor yanlış anlamadıysam.Yorum olayında da bu geçerli mi şartlarda göremedim.Kayıt olayında gördüm.Bugün teslim aldım bugün yorum atmak dışında yapabileceğim bir şey varmı.Ürünü şuan kaydetsem olmuyor değil mi?

nasıl yapılıyor önce örünü alıp. msi nasıl yapacağız.
Sanıldığından daha kolay hocam aldığınız ürünü kayıt ediyorsunuz sonra katılabileceğiniz kampanyalar çıkıyor karşınıza.Bende az önce yaptım sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Geri