Yok hocam. B650'de garip bir şekilde daha iyi ses yongası kullanılıyor. ALC4080 bunda ALC1200 var. Bunun VRM'leri biraz daha iyi diye biliyorum. Aynı VRM sayısına sahip ama B650 olanın doubler kullanıyor olduğu bilgisine sahibim.Msi B650 tomahawk wifi var bunların arasında çok fark var mı? Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Gen 5 farkı var diye biliyorum. Yıl sonuna kadar / gen 5 ekipman alana kadar değiştirmeye değeceğini düşünmüyorum.Bende Msi B650 tomahawk wifi varda bu 2si arasında çok fark var mı? Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Ooo sıkıntı büyükElimde X670P var, X670E Gaming Plus var, sistem beyaz tabanlı. Dayanamayıp bunu da aldım, hangisini satıp hangisini kullanacağımı da şaşırdım iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. X670P 7.500'e gelmişti, X670E Gaming Plus da 9.200'e.
O dediğin olayın artısı nedirOoo sıkıntı büyük
Hepsi işini görecektir.
Tomahawk > gaming plus> x670p olmalı tercih sırası.
Gaming plus güzel kart. Pcbsi 8 katman olsa yüzüne bakmam tomahawkın
üst seviye kartlar 8 katman üretiliyor.O dediğin olayın artısı nedir
Teşekkür ederim hocam gerek yokmuş o zmn alıp diğerini satmayaYok hocam. B650'de garip bir şekilde daha iyi ses yongası kullanılıyor. ALC4080 bunda ALC1200 var. Bunun VRM'leri biraz daha iyi diye biliyorum. Aynı VRM sayısına sahip ama B650 olanın doubler kullanıyor olduğu bilgisine sahibim.
onları iade et bunu alElimde X670P var, X670E Gaming Plus var, sistem beyaz tabanlı. Dayanamayıp bunu da aldım, hangisini satıp hangisini kullanacağımı da şaşırdım iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. X670P 7.500'e gelmişti, X670E Gaming Plus da 9.200'e.
Teşekkür ederim hocam gerek yokmuş o zmn alıp diğerini satmaya