Tepki süresi en hızlı da zaten oyunda aşıri bi zararı yok ama bu fazla bi ghosting mi onu anlamadımönemli olan oyunlarda yaşıyormusunuz bu problemi onu test et monitör tuş ayarlarındanda overdrive response time gibi ayarlar var ise onları ultra çekiniz.
Yaklasık 1000 tl indirimle aldım o yüzden çok iade etme taraftarı degilimOSD menüsünde response time / gecikme süresini düşürecek bir ayar olması lazım onu arttırıp azaltmayı bir dene. Asusda Trace free teknolojisi de MSI'daki adını bilmiyorum. Va panellerin çoğu böyle zaten. kaliteli IPS ve TN'lere göre daha fazla oluyor.
İndirimde aldıysanız kalabilir. FPS tarzı oyunlar oynuyorsanız çok farkedilmeyecektir günlük kullanımda ve hikayeli oyunlarda. Tabii rahatsız oluyorsanız iade edin gitsin.
Anladım tesekkür ederimEn hızlıya aldığın için biraz da inverse ghosting olmuş kademe kademe düşürerek en düzgün görüntüyü bulabilirsin. Va panellere göre normal.
OSD menüsünde response time / gecikme süresini düşürecek bir ayar olması lazım onu arttırıp azaltmayı bir dene. Asusda Trace free teknolojisi de MSI'daki adını bilmiyorum. Va panellerin çoğu böyle zaten. kaliteli IPS ve TN'lere göre daha fazla oluyor.
İndirimde aldıysanız kalabilir. FPS tarzı oyunlar oynuyorsanız çok farkedilmeyecektir günlük kullanımda ve hikayeli oyunlarda. Tabii rahatsız oluyorsanız iade edin
Fotoğrafını çeker misin menünün ve ayarların. MSI'a pek aşina değilim.