Neler Yeni

MSI Monitör İndirimi Saçmalığı:) (cücüksepeti)

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Soner
Dün MSI monitör indirimi konusunu görünce sipariş vereyim dedim çiçeksepetinden.Akşamüstü çalışıyor iken telefonum çaldı fakat açamadım demin SMS e baktıgımda ise ciceksepeti müsteri hizmetlerine geri ulasmam gerektigini söylediler. Siparisi kontrol ettim hicbir sorun yoktu fakat canlı destege baglandıgımda böyle bir cevap aldım.İlk defa basıma geldi acıkcası :) ilk taksidini de cekmislerdi hesaptan.Neyse bu da ciceksepetinden ilkve son olsun ve lanet olsun :)
Rezillik başka bir şey değil :)

Dün;
1.jpg

Bugün;

2.jpg
3.jpg

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Dün MSI monitör indirimi konusunu görünce sipariş vereyim dedim çiçeksepetinden.Akşamüstü çalışıyor iken telefonum çaldı fakat açamadım demin SMS e baktıgımda ise ciceksepeti müsteri hizmetlerine geri ulasmam gerektigini söylediler. Siparisi kontrol ettim hicbir sorun yoktu fakat canlı destege baglandıgımda böyle bir cevap aldım.İlk defa basıma geldi acıkcası :) ilk taksidini de cekmislerdi hesaptan.Neyse bu da ciceksepetinden ilkve son olsun ve lanet olsun :)

Dün;
Alıntıyı görüntüle

Bugün;

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sizin gibi biri daha aynı sorunu yaşamış.

Wierotten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berk UÇAN

Dün;
Alıntıyı görüntüle

Bugün;

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
aynen kardeşim ben de aynı sorunu yaşadım tam bir cücük sepeti

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Kaya
bende aynı saçmalığı yaşadım saçma firmaların saçma satıcıları yüzünden mağdur olan biz olduk, sağlık olsun :)

aakif

80+ Bronze
gaming gecesi de var. haybeye 1150 lirayı kitledik bekle ki geri gelsin para ya. tam bir saçmalık.
iyi ki almamış alamamışsınız hocam
yani fiyatına göre 144hz falan mükemmel de ölü piksel çıkacak iade olmayacak yani bence ölü pikselli monitör alınmaz

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
iyi ki almamış alamamışsınız hocam
yani fiyatına göre 144hz falan mükemmel de ölü piksel çıkacak iade olmayacak yani bence ölü pikselli monitör alınmaz
bende o monitörden var 7 aydır iadesiyle uğraşıyorum thh verdim halen daha cevabı gelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,642
Üyeler
163,028
Son üye
HunEtzel
Top Bottom