Neler Yeni

MSI MPG TRIDENT 3 ARCTIC YAZILIM İÇİN İDEAL Mİ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Demirel
Selamlar, msi mpg trident 3 artic masaüstü bilgisayarı yazılım için uygun mudur? Oyun oynamıyorum sadece yazılım için kullanacağım laptoptan ziyade masaüstü tercih ederim ancak fiyatları biraz laptopa yönelmeme neden oldu. Bu bilgisayar işimi görürmü kaç yıl götürür? Fikirleriniz için şimdiden hepinize teşekkür ederim. Bilgisayarın linki aşağıda.

Bünyamina

80+ Platinum
Selamlar, msi mpg trident 3 artic masaüstü bilgisayarı yazılım için uygun mudur? Oyun oynamıyorum sadece yazılım için kullanacağım laptoptan ziyade masaüstü tercih ederim ancak fiyatları biraz laptopa yönelmeme neden oldu. Bu bilgisayar işimi görürmü kaç yıl götürür? Fikirleriniz için şimdiden hepinize teşekkür ederim. Bilgisayarın linki aşağıda.

21 k ya alabileceğin en kötü pc bu olabilir bence

Bünyamina

80+ Platinum

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,227
İsim
Bilal Tepe

Bu fiyata rtx 3070 rx 6750xt sistem aliyosun taş gibi aldıysan g.o soğuk değil ultra delux buzlu su iç

Top Bottom