Neler Yeni

🔥İndirim MSI MPG X570S EDGE MAX Wi-Fi 3699 TL

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Kullanıyorum. Dolar 14 civarındayken 3k’ya almıştım. Şuanki dolar kuruna göre fiyatı iyi. Dolu bir model.

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
birkaç ay evvel itopyadan 3.000 TL’ye almıştım. Özellik arsızı bir model, tavsiye olunur.🙂

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
x570s tomahawk kalitesinde diye duymustum. her halukarda gaming edge'den iyidir ama, yinede x570 chipset icin MSI anakart tercih etmezdim. cogu urunu cokta iyi degil malesef.

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
x570s tomahawk kalitesinde diye duymustum. her halukarda gaming edge'den iyidir ama, yinede x570 chipset icin MSI anakart tercih etmezdim. cogu urunu cokta iyi degil malesef.
Aldığım dönemde biraz araştırmasını yapmıştım. Özellikle tomahawk la karşılaştırmaya çalışıyordum. Eğer aklımda yanlış kalmadıysa tomahawk ın üst modeli bu.

Penguen

80+ Silver
Ne alaka abi ya. 3-4 modeli inanılmaz kötü diye X570 Tomahawk'a, Unify'a, Godlike'a falan tercih etmezdim demek çok saçma. Asus'un da bazı ekran kartlarının soğutması kötü (ROG RX 5700 XT idi yanlış hatırlamıyorsam baya sıkıntılıydı), o zaman ROG serisi çöp alınmaz mı?
X570-A Pro, Gaming Plus, Gaming Edge dışındaki modelleri iyi.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Efe Kırmaz

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ne alaka abi ya. 3-4 modeli inanılmaz kötü diye X570 Tomahawk'a, Unify'a, Godlike'a falan tercih etmezdim demek çok saçma. Asus'un da bazı ekran kartlarının soğutması kötü (ROG RX 5700 XT idi yanlış hatırlamıyorsam baya sıkıntılıydı), o zaman ROG serisi çöp alınmaz mı?
X570-A Pro, Gaming Plus, Gaming Edge dışındaki modelleri iyi.
x570 chipseti bana göre direkt gereksiz zaten ben tercih etmem kardeşim sen istersen tercih et. alınmaz mı dedim ben? tercih etmem dedim. Adam akıllı incelemesi, diğer anakartlarla karşılaştırması varsa at anakartın kalitesini öğrenelim. MSI'ın 8 tane falan mı ne X570 chipsetli anakartı var tam sayıyı hatırlamıyorum. bunların yarısı iyi yarısı kötü. birde bu ürün var, adam akıllı incelemesini şahsen ben bulamadım ama çok bakınmadım. bildiğim sitelere baktım sadece.

Şimdi bir marka var elimizde, ürünlerinin yarısı iyi yarısı kötü bu chipset için. Birde tam olarak nasıl olduğunu bilmediğimiz, detaylı bir incelemesi olmayan bir anakart var. bu 50/50'ye girmek mantıklı mı sence?

Tekrardan dediğin gibi, adam akıllı derinlemesine incelemesi varsa at bakayım, okuyayım reis. sadece bu incelemeyi buldum onda da VRM'le alakalı bir şey bulamadım.

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
x570 chipseti bana göre direkt gereksiz zaten ben tercih etmem kardeşim sen istersen tercih et. alınmaz mı dedim ben? tercih etmem dedim. Adam akıllı incelemesi, diğer anakartlarla karşılaştırması varsa at anakartın kalitesini öğrenelim. MSI'ın 8 tane falan mı ne X570 chipsetli anakartı var tam sayıyı hatırlamıyorum. bunların yarısı iyi yarısı kötü. birde bu ürün var, adam akıllı incelemesini şahsen ben bulamadım ama çok bakınmadım. bildiğim sitelere baktım sadece.

Şimdi bir marka var elimizde, ürünlerinin yarısı iyi yarısı kötü bu chipset için. Birde tam olarak nasıl olduğunu bilmediğimiz, detaylı bir incelemesi olmayan bir anakart var. bu 50/50'ye girmek mantıklı mı sence?

Tekrardan dediğin gibi, adam akıllı derinlemesine incelemesi varsa at bakayım, okuyayım reis. sadece bu incelemeyi buldum onda da VRM'le alakalı bir şey bulamadım.

Bir tomahawk kadar incelemesi mevcut değil. O nedenle farklı sitelerden kullanıcı yorumlarına odaklanmayı tercih ettim. Ancak olumsuz bir durumuna da rastlamadım. Paylaştığınız sitedeki inceleme esasen fena değil. Yine de istediğimiz detayları tam manasıyla vermiyor. Endişenizde haksız değilsiniz, fakat ürün bazlı bir şikayet göremedim.

Penguen

80+ Silver

Videonun sonunda sıcaklıkları görebiliyorsunuz, gayet iyi. Zaten bu sıcaklık sorunu MSI'ın ilk çıkardığı X570 anakartlarda oldu, sonradan düzeltildi. X570 Tomahawk vs çok iyi, özellikle fiyatına göre.
B550 ATX anakartlar zaten bu fiyatlarda, almışken biraz daha koyup bunu almak bana mantıklı geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,284
Üyeler
168,113
Son üye
ahmetu77
Top Bottom