Neler Yeni

Öneri Msi Optix G24C4 iade edilmeli mi ?

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Arkadaşlar gaming gecesinden aldım ama ne zaman bahsi açılsa sorunlu deniyor sizce iade etmeliyim henüz yola çıkmadan msi kalitesine güvenerek aldım lakin hata mı ettim iade edeyim mi ?

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya siz var ya adamsınız adam cidden ne zaman bir sıkıntım olsa böyle konularda çıkmaza girsem rahatlıyorum. O zaman hele bir gelsin bakalım görüşlerimi paylaşacağım :D

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Etmezdim. Güzel monitör MSI<3

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Osman Tuç
Ederdim. Çünkü dediğim gibi ölü piksel, dalgalanma o monitörde çok var kullananlardan biliyorum. O fiyata
SAMSUNG 24" LC24RG50FQMXUF ve XL2411P 24" 1ms 144Hz var. Ama sen oyunları ultrada oynamak istiyorsun, bu yüzden G-ysnc destekleyen bir monitör almak gerekiyor. XL2411P desteklemiyor fakat Samsung modelli monitörün destekleyip desteklemediğini bilmiyorum sitesinden bakabiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung modelli monitör açıyor.

Free Sync destekliyor. Free. monitörde nasıl Gysnc açabileceğinizi forumdaki insanlardan yardım alarak yapabilirisiniz.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ederdim. Çünkü dediğim gibi ölü piksel, dalgalanma o monitörde çok var kullananlardan biliyorum. O fiyata
SAMSUNG 24" LC24RG50FQMXUF ve XL2411P 24" 1ms 144Hz var. Ama sen oyunları ultrada oynamak istiyorsun, bu yüzden G-ysnc destekleyen bir monitör almak gerekiyor. XL2411P desteklemiyor fakat Samsung modelli monitörün destekleyip desteklemediğini bilmiyorum sitesinden bakabiliriz.

Samsung modelli monitör açıyor.

Hangi çağda yaşıyoruz eğer bir sorun çıkarsa gerçekten iade ederim o halde yani inşallah çıkmaz binbir emekle biriktirdim parayı ama böyle bir opsiyon da mevcut gelince iade etmek gibi

Top Bottom