Neler Yeni

MSI OPTİX MAG271R 27° İNÇ - 165 HZ G-SYNC AÇARMI ?

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Merhaba Arkadaşlar,
3 Ay önce itopya.com sitesinden MSI Optix Mag271R 27° İnç - 165 HZ Modelini indirime girmişken 1.999 TL fiyatına aldım ilk öncelikle bunu sormak istiyorum sizce iyi mi? almışım ? Şu an fiyatı 2.800 3000 Arası stoklarda yok bile.

Asıl sorunum ise,
Bu monitörde kesinlikle g sync açabilirmiyim bu konuda bana kesinlikle gerçek cevabı verebilecek birisi varmı lütfen acil yardim edin monitör şu an evde uyuyor yeni sistemi bekliyorum şimdiden ön bilgilendirme olsun dedim çok teşekkür ederim saygılar. 💙

Ekler

• Screenshot_20200819-021646.png
    Screenshot_20200819-021646.png
    760.4 KB · Hit: 48
  • Screenshot_20200819-021642.png
    Screenshot_20200819-021642.png
    453.1 KB · Hit: 39

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Merhaba Arkadaşlar,
3 Ay önce itopya.com sitesinden MSI Optix Mag271R 27° İnç - 165 HZ Modelini indirime girmişken 1.999 TL fiyatına aldım ilk öncelikle bunu sormak istiyorum sizce iyi mi? almışım ? Şu an fiyatı 2.800 3000 Arası stoklarda yok bile.

Asıl sorunum ise,
Bu monitörde kesinlikle g sync açabilirmiyim bu konuda bana kesinlikle gerçek cevabı verebilecek birisi varmı lütfen acil yardim edin monitör şu an evde uyuyor yeni sistemi bekliyorum şimdiden ön bilgilendirme olsun dedim çok teşekkür ederim saygılar. 💙
Açarsınız.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Dostum %70 ihtimalle açılır.
Eğer alırsan DisplayPort ile ekran kartına bağla monitörü, NVIDIA Denetim Masası'ndan G-SYNC ayarını aktif et.
Aktif ettikten sonra G-SYNC Pendulum Demo'sunu yap, Simulate 30 FPS yap, yapınca pendulum kırıla kırıla gidiyorsa FreeSync ya açılmamıştır ya da çalışmıyordur demek.

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat konusunda fikriniz nedir ?
Ayrıca kimisi açar diyor, kimisi açmaz diyor. 😑
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum %70 ihtimalle açılır.
Eğer alırsan DisplayPort ile ekran kartına bağla monitörü, NVIDIA Denetim Masası'ndan G-SYNC ayarını aktif et.
Aktif ettikten sonra G-SYNC Pendulum Demo'sunu yap, Simulate 30 FPS yap, yapınca pendulum kırıla kırıla gidiyorsa FreeSync ya açılmamıştır ya da çalışmıyordur demek.
Dp kablosu hangisi yanında gönderiliyor mu monitörün acaba. Hiç bir fikrim yok

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Fiyat konusunda fikriniz nedir ?
Ayrıca kimisi açar diyor, kimisi açmaz diyor. 😑
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dp kablosu hangisi yanında gönderiliyor mu monitörün acaba. Hiç bir fikrim yok
Net bir şey diyemem dostum, kendi sitesine de yazmamışlar :(.

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Net bir şey diyemem dostum, kendi sitesine de yazmamışlar :(.
Son bir sorum olacak hdd kablosu 144 HZ destekliyormuş galiba en fazla dp kablosu alsam bu sorunu çözermiyim ? Ve önerebileceğiniz dp kablosu?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Son bir sorum olacak HDD kablosu 144 HZ destekliyormuş galiba en fazla dp kablosu alsam bu sorunu çözermiyim ? Ve önerebileceğiniz dp kablosu?
Dostum o monitördeki HDMI sürümü 2.0, yani teorik olarak 165 Hz kullanabilirsin HDMI ile.
Eğer alırsan HDMI ile 165 Hz kullanırsın "büyük ihtimalle".
Yalnız şunu da söyleyeyim HDMI kullanırsan G-SYNC/FreeSync açamazsın, DisplayPort şart Adaptive Sync için.

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Dostum o monitördeki HDMI sürümü 2.0, yani teorik olarak 165 Hz kullanabilirsin HDMI ile.
Eğer alırsan HDMI ile 165 Hz kullanırsın "büyük ihtimalle".
Yalnız şunu da söyleyeyim HDMI kullanırsan G-SYNC/FreeSync açamazsın, DisplayPort şart Adaptive Sync için.
Peki o zaman ekran kartını rx5600 xt kullanacağım rtx biraz pahalı ve yanında displayport kablosu gerekirse alacağım ve tam uyumlu olacak diye düşünüyorum doğrumuyum sizi yordum affınıza sığınıyorum özür dilerim. 😐

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Peki o zaman ekran kartını rx5600 xt kullanacağım rtx biraz pahalı ve yanında displayport kablosu gerekirse alacağım
Orası sana kalmış, bu dediklerim yüzünden NVIDIA ekran kartından vazgeçilmez, saçma olur biraz :D.
Ben mesela çözümü olmayan sürücü sorunlarından nefret ediyorum, sırf bu yüzden NVIDIA kart kullanıyorum.
ve tam uyumlu olacak diye düşünüyorum doğrumuyum sizi yordum affınıza sığınıyorum özür dilerim. 😐
Evet, aynen öyle.
Ne affı la? Ben de insanım, az sakin, bu kadar resmiyete gerek yok :D.

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Orası sana kalmış, bu dediklerim yüzünden NVIDIA ekran kartından vazgeçilmez, saçma olur biraz :D.
Ben mesela çözümü olmayan sürücü sorunlarından nefret ediyorum, sırf bu yüzden NVIDIA kart kullanıyorum.

Evet, aynen öyle.
Ne affı la? Ben de insanım, az sakin, bu kadar resmiyete gerek yok :D.
Hocam Allah razı olsun bir an yeter dedim kendime hayırlı geceler diliyorum 🖤😊

Top Bottom