evetAmazon JP dan alınma bu kartı 5500 e satılır mı dostlar
Teşekkürler karlı olur mu ? Yerine ne alınabilir bu fiyata ?
Amazon jpden indirim kovalayarak 3060 alabilirsinTeşekkürler karlı olur mu ? Yerine ne alınabilir bu fiyata ?
piyasanın bu gidişatında satmak ne kadar karlı olur bilemem. sonuçta elinizdeki kart ayda 700+ lira getiriyor.Teşekkürler karlı olur mu ? Yerine ne alınabilir bu fiyata ?
eğer mining diyorsanız max 500 tl kazandırıyor yanlış olmasın ve gitgide de düşebilir bu kazanç zorluk arttıkçapiyasanın bu gidişatında satmak ne kadar karlı olur bilemem. sonuçta elinizdeki kart ayda 700+ lira getiriyor.
şuan elimdeki 2060 lar miningde, anlık ethereum fiyatı ile aylık 700 den daha fazla kazandırıyor.eğer mining diyorsanız max 500 TL kazandırıyor yanlış olmasın ve gitgide de düşebilir bu kazanç zorluk arttıkça
Denemek için açtıgımda 31 mh 90 watt çalısıyordu bendeki. hashrate ve watt kaç hocam ortalama ?şuan elimdeki 2060 lar miningde, anlık ethereum fiyatı ile aylık 700 den daha fazla kazandırıyor.
elimdeki ventus kart ile 75 watt 31 mh kazıyorum. yanlış olmasın 600 ile 700 tl arası olması lazım geliri.Denemek için açtıgımda 31 mh 90 watt çalısıyordu bendeki. hashrate ve watt kaç hocam ortalama ?
Madem öyle bende başlayayım ayarları neye göre yaptınız kaç verdiniz yardımcı olma şansınız var mı kabataslak oc ve uv dan az çok anlayan biriyim.elimdeki ventus kart ile 75 watt 31 mh kazıyorum. yanlış olmasın 600 ile arası 700 TL olması lazım geliri.
Madem öyle bende başlayayım ayarları neye göre yaptınız kaç verdiniz yardımcı olma şansınız var mı kabataslak oc ve uv dan az çok anlayan biriyim.
ventus kartı kişisel bilgisayarımda da kullanıyorum o yüzden +850 mem clock veriyorum. Öbür kartımda +1140 veriyorum.Mining Rig Kurmayı Planlıyorum Yardımcı Olur Musunuz
yaklaşık 10mh fark var okey reis kafana göre takıl sen ama ben ekstra 2000TL vermezdim şashen değecek kadar fark yokforum.donanimarsivi.com
Tas catlasa 550 tl net kazanc 2060 inelimdeki ventus kart ile 75 watt 31 mh kazıyorum. yanlış olmasın 600 ile 700 TL arası olması lazım geliri.