bu sistemi alsam gpu sıcaklığım düşer mi pekiAsus Tuf Gaming Gt301 Argb Mid Tower (psu Yok) Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus Tuf Gaming Gt301 Argb Mid Tower (psu Yok) arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.comPSU dahilseCOOLER MASTER MPE 7501 ACABW BEU 80PLUS BRONZE 750W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MPE 7501 ACABW BEU 80PLUS BRONZE 750W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sağlam düşüş olacaktır.bu sistemi alsam gpu sıcaklığım düşer mi peki
tamamdır bunu yazdım kenara çünkü sıcaklıklar bana normal gelmedi powerboost iyi değil galibaSağlam düşüş olacaktır.
Çünkü senin kasan mesh değil. Ekran kartı yanıyordur içeride. Benim attığım kasa mesh. Baya düşecektir sıcaklık.
Poweboostun hem fanları kötü, hem de o model hava akışı açısından başarısız.tamamdır bunu yazdım kenara çünkü sıcaklıklar bana normal gelmedi powerboost iyi değil galiba
msi rtx 2070süper ventus gp oc 8gb ddr6 256 bitEkran kartının modeli ne? MSI'nin hangi modeli?