Neler Yeni

Msi RTX 4080 Gami̇ng X 33K Alinir Mi ?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Ya açıkçası ben birazda ileriyi düşünerek MSI Asus falan bakıyorum çünkü Palit gibi markaları ilerde satmak biliyorum ki fiyat konusunda sorun olacak. Ben oradan alırsam belki indirim yaptırırım diye düşünüyorum. Ama tabi MSI garantili mi onu nasıl öğrenebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu Palit keşke 3 yıl garantili olsaymış o kadar para veriyoruz istemiyorum 2 yıl garantisi olan bir kart almak veya ilerde çok zarar edeceğim bir kart almak
Gamerock'tan bahsediyoruz piyasası gayet aktif. Satamama gibi bir durum olacağını sanmıyorum.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
ben de araya şu zehri salayım muhtemelen 1 2 haftaya stoğa gelir geri. soğutma bloğu gamerocka göre biraz ince ama 4k da aşırı ısınmıyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Özgür Karagöz
ben de araya şu zehri salayım muhtemelen 1 2 haftaya stoğa gelir geri. soğutma bloğu gamerocka göre biraz ince ama 4k da aşırı ısınmıyo
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=13999 Gamerock fiyatından pahalı nedensizce :D

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
Gamerock'tan bahsediyoruz piyasası gayet aktif. Satamama gibi bir durum olacağını sanmıyorum.
Valla çok araştırdım Kart çok hoşuma gidiyor görüntüsü duruşu vs ama kiminle konuştuysam 4000 serisi için konuşmuyorum ama 3000 serisi gamerock da sarı sayfada satana kadar neler çektim diyen çok kişiyi gördüm bütün modellere göre çok uygun verdim diyen. Şunu bende biliyorum sizde biliyorsunuz Palit GameRock daha iyi evet daha performanslı evet ama bunu biz biliyoruz yarın bir gün satmak istediğim de adam gelecek diyecek ki. Ki kardeşim MSI Asus bu fiyattan satıyorlar bu karta bu kadar vereceğime onları alırım. Bir zamanlar Xiaomi telefon ilk Türkiye girdiğinde kullanmaya başladım herkes o ne ya çin malı telefon diye bakıyordu dalga geçiyordu ama şimdi herkesin elinde oldu. Anca öyle bir şey olması lazım

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
Valla çok araştırdım Kart çok hoşuma gidiyor görüntüsü duruşu vs ama kiminle konuştuysam 4000 serisi için konuşmuyorum ama 3000 serisi gamerock da sarı sayfada satana kadar neler çektim diyen çok kişiyi gördüm bütün modellere göre çok uygun verdim diyen.
Valla ilk defa senden duyuyorum bunu :D

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
Valla ilk defa senden duyuyorum bunu :D
Şöyle bakabilirsin mesela kanka. Sarı sayfadan 3000 serisi kartlar da palitin fiyatlarına bak birde Asus MSI gibi markaların fiyatlarına bak (Aynı seri) olmaksızın. Birde Garanti durumu da faktör şimdi kanka ikinci el de Garantisi 1 sene daha kalmış bir kartı mı tercih edersin yoksa garantisi bitmiş bir kartı mı. Şöyle düşünelim bu kartı aldım 2 sene kullandım satacağım zaman garantisi bitti diye satacağım ve bu fiyattı etkileyecek ama Asus veya MSI veya Gigabyte olduğunu düşünelim 2 sene sonra satmak istediğim de 1 yıl garantisi var diyebileceğim bu da ister istemez fiyattı etkileyecek. Yani ben açıkçası biraz da ileriye dönük düşünüyorum vereceğim para az bir para değil. Şimdi elinde 30 k para olsa iPhone mi alırdın Samsung mu ben iPhone alırdım en azından değerini o kadar çok kaybetmiyor

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
Discord
lisser1
Şöyle bakabilirsin mesela kanka. Sarı sayfadan 3000 serisi kartlar da palitin fiyatlarına bak birde Asus MSI gibi markaların fiyatlarına bak (Aynı seri) olmaksızın. Birde Garanti durumu da faktör şimdi kanka ikinci el de Garantisi 1 sene daha kalmış bir kartı mı tercih edersin yoksa garantisi bitmiş bir kartı mı. Şöyle düşünelim bu kartı aldım 2 sene kullandım satacağım zaman garantisi bitti diye satacağım ve bu fiyattı etkileyecek ama Asus veya MSI veya Gigabyte olduğunu düşünelim 2 sene sonra satmak istediğim de 1 yıl garantisi var diyebileceğim bu da ister istemez fiyattı etkileyecek. Yani ben açıkçası biraz da ileriye dönük düşünüyorum vereceğim para az bir para değil. Şimdi elinde 30 k para olsa iPhone mi alırdın Samsung mu ben iPhone alırdım en azından değerini o kadar çok kaybetmiyor
Şöyle ki 4000 serisinde hemen hemen her kart iş görecek seviyede, soğutması gerçekten rezil denebilecek 1-2 model var ya da yoktur. İkinci elde kartı görünüşüne göre alan var, ASUS-MSI kalitelidir mantığıyla alan var. İşte görünüşçü tayfalar gamerock'u diğer tayfa ASUS-MSI'ı tercih ediyor. Ben şahsen üstteki Gamerocku alır geçerim 29kya, zaten 4000 serisi için şuan ikinci el alıcı bulmak zor açıkçası. 3 Yıl garanti kısmında hak veriyorum sana.

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
Şöyle ki 4000 serisinde hemen hemen her kart iş görecek seviyede, soğutması gerçekten rezil denebilecek 1-2 model var ya da yoktur. İkinci elde kartı görünüşüne göre alan var, ASUS-MSI kalitelidir mantığıyla alan var. İşte görünüşçü tayfalar gamerock'u diğer tayfa ASUS-MSI'ı tercih ediyor. Ben şahsen üstteki Gamerocku alır geçerim 29kya, zaten 4000 serisi için şuan ikinci el alıcı bulmak zor açıkçası. 3 Yıl garanti kısmında hak veriyorum sana.
İnan ki evde sistemim hazır kutularında daha kurmadım çünkü ekran kartım eksik 2 haftadır ekran kartı arıyorum 😊 diyorum ya insan parasına kıyamıyor almışken değecek bir şey olsun diyor GameRock tabii ki değer ama işte garanti kısmı can sıkıcı. İndirim bekliyorum sürekli indirim beklerken de fiyatlar çıkacak diye korkuyorum. Geçenler de Asus Tuf modeli vatan da 32 bin TL düşmüş göremedim stok bitmişti öyle bir şey lazım ama bu gaming x eğer 30 k falan düşerse ve gerçekten MSI garantiliyse alıcam. Çünkü MSI kendi garantisinde tanıdığım bir abim var bir sorun olursa yakından ilgilenir o yönden de artım var

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
İnan ki evde sistemim hazır kutularında daha kurmadım çünkü ekran kartım eksik 2 haftadır ekran kartı arıyorum 😊 diyorum ya insan parasına kıyamıyor almışken değecek bir şey olsun diyor GameRock tabii ki değer ama işte garanti kısmı can sıkıcı. İndirim bekliyorum sürekli indirim beklerken de fiyatlar çıkacak diye korkuyorum. Geçenler de Asus Tuf modeli vatan da 32 bin TL düşmüş göremedim stok bitmişti öyle bir şey lazım ama bu gaming x eğer 30 k falan düşerse ve gerçekten MSI garantiliyse alıcam. Çünkü MSI kendi garantisinde tanıdığım bir abim var bir sorun olursa yakından ilgilenir o yönden de artım var
hocam beni taşlarlar belki ama madem güzel bi makina istiyosun şu aşağı bıraktığım alete bir bak. Evet fiyatı pahalı ama hem çok güzel görünüyo hem de rog strix kartlar buz gibi çalışıyo
Not: Siyahı sanırım stoklarda yok şu an

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru