Msi rx 570 e Buyyart 1PCS Termal Macun Olur Mu?

Reaksiyon skoru
85
Arkdaşlar selamlar,
Bu linkteki termal macuna sahibim . Elimde alındığı tarihten beri bakımı yapılmamış msi rx 570 ekran kartı mevcut (Ortalama 3 Yıl kadar) . Bu macunu bu kartta kullanabilir miyim ? Birde termal macun 1.2 W/m-k değerine sahip , herhangi bir sorun olur mu ? Ona göre netten yeni bir macun alabilirim . Ekran kartı boştayken arada sırada 68 dereceleri görüyor.
WhatsApp Image 2022-08-06 at 14.46.14.jpeg

Macununu degeelri kötü, 50 60 liraya daha iyileri alınır.

Arkdaşlar selamlar,
Bu linkteki termal macuna sahibim . Elimde alındığı tarihten beri bakımı yapılmamış msi rx 570 ekran kartı mevcut (Ortalama 3 Yıl kadar) . Bu macunu bu kartta kullanabilir miyim ? Birde termal macun 1.2 W/m-k değerine sahip , herhangi bir sorun olur mu ? Ona göre netten yeni bir macun alabilirim . Ekran kartı boştayken arada sırada 68 dereceleri görüyor.
Alıntıyı görüntüle
1.2 w/mk lik macunu sürme daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha iyi bir termal macun almanı öneririm

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha iyi bir termal macun almanı öneririm
Önerebileceğiniz 100-150 tl bandında bir macun var mı ? Birde en az 3-5 defa kullanmalık olursa güzel olur .

Mx4 bakabilirsin hocam. Teknobiyotikten veya amazonun kendisinden al orjinal olarak piyasada çok çakma var
4 gr çok az değil midir ? Almışken hem ekran kartına hem de işlemciye sürmek istiyorum . Kalırsa da laptopa sürmeyi düşünüyorum

ÜZerinde kalan kurumuş macun daha iyidir :)

4 gr çok az değil midir ? Almışken hem ekran kartına hem de işlemciye sürmek istiyorum . Kalırsa da laptopa sürmeyi düşünüyorum
4 gram çok, termal macunu mercimek tanesi kadar sürüyorsun zaten.

Geri