Msi shadow 2x rtx 5070 oyunlarda 85 derecelere cikiyor ne yapabilirim?

Reaksiyon skoru
8
Valorant oynarken bile 80 derecelere geliyor. Normalde işlemcinin daha çok ısınması gerekmez mi? İşlemci 65 derece. Hikayeli oyunlarda ekran karti 85 derece.
Sıcaklık takıntım var ne yapabilirim?
Not: Jelatini söktüm.

fazlasıyla anormallik var hocam bende asus prime 5070 var valorantta 48 50 derece fan bile açmıyor :D

kasanın havalandırması nasıl?

Valorant oynarken bile 80 derecelere geliyor. Normalde işlemcinin daha çok ısınması gerekmez mi? İşlemci 65 derece. Hikayeli oyunlarda ekran karti 85 derece.
Kasanın hava akışı rezalet ya da ekran kartında sorun var , 2 tane ihtimal var.

kasanın fanını aç öyle bak valorantta 10 derece düşmezse namerdim

Aynı karttan bir çok kez topladım Testlerde 75 dereceyi hiç geçmedi standart oyuncu kasalarında Acaba Kasa fanların ekran kartına hava üflüyor olabilirmi yada kasa içindeki fan yönleri yanlışta olabilir yada Ekran kartının fanına kablo felan değmiş olabilir dönmüyor olabilir bir sürü seçenek var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

furmark testi yapıp paylaşırmısın birde kasanın fotosunu rica edicem.

fazlasıyla anormallik var hocam bende asus prime 5070 var valorantta 48 50 derece fan bile açmıyor :D

kasanın havalandırması nasıl?
Kasa deepcoll c560 mi öyle birsey masanın altında odam sıcak ama o zaman işlemci de ısınırdi diye düşünüyorum

Aynı karttan bir çok kez topladım Testlerde 75 dereceyi hiç geçmedi standart oyuncu kasalarında Acaba Kasa fanların ekran kartına hava üflüyor olabilirmi yada kasa içindeki fan yönleri yanlışta olabilir yada Ekran kartının fanına kablo felan değmiş olabilir dönmüyor olabilir bir sürü seçenek var

furmark testi yapıp paylaşırmısın birde kasanın fotosunu rica edicem.
Furmark testi yaptım 81 85 derce arası atıyorum şimdi kasanın fotoğrafını

Kasa deepcoll c560 mi öyle birsey masanın altında odam sıcak ama o zaman işlemci de ısınırdi diye düşünüyorum

Furmark testi yaptım 81 85 derce arası atıyorum şimdi kasanın fotoğrafını
Şöyle bir kasada 75 derece ortalaması var ona göre düşünmek lazım Kart güçlü olduğu için 2 fan yetersiz kalıyor 5060ti bile 3 fanda anca soğutuluyor .

1756241382661.webp

Ekran kartı o kadar ısınmamalıydı. Sistemi masanın üstüne kursaydınız daha iyi sonuç alırdınız 😂 İnşallah fanlar kapalıdır

Şöyle bir kasada 75 derece ortalaması var ona göre düşünmek lazım Kart güçlü olduğu için 2 fan yetersiz kalıyor 5060ti bile 3 fanda anca soğutuluyor .

Alıntıyı görüntüle
Kasa boş hocam, alta fan koysanız güzel etki ederdi. Gerçi sizinki ventus, arkadaşın ki shadow. Shadow'a iyi diyorlardı sanırım yalanmış.

Ekran kartı o kadar ısınmamalıydı. Sistemi masanın üstüne kursaydınız daha iyi sonuç alırdınız 😂 İnşallah fanlar kapalıdır
Değil işte o yüzden üzülüyorum hergun temizliyorum fanlari %100e getirdim gene aynı ya zaten 60 s4risi çıkınca 6080 alcam ama takıntım var 60 dereceyi geçmemeli diye

Alıntıyı görüntüle
Fotoğraf yüklenmiyor ama masam çok küçük olduğu için egzoz fani arkada cpu fan neredeyse ufleyinca bacağıma geliyor

Değil işte o yüzden üzülüyorum hergun temizliyorum fanlari %100e getirdim gene aynı ya zaten 60 s4risi çıkınca 6080 alcam ama takıntım var 60 dereceyi geçmemeli diye
60'ı geçmemek diye bir şey yok hocam ama 70 civarı takılsa iyi olurmuş bilemedin 78, 85 biraz fazla olmuş. Kasa fotoğrafı var mı hocam?

60 geçmeyecek bir kart arıyorsan msi süprimx asus rog tuf gibi serilere yönelmen gerekli

1756242194420.webp

Geri