Splintex
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
Konusu açıldı ise görmedim, ben 1 tane çektim yeni sistem için depolama olarak kullanırım diye.
Dram varmı bundaKonusu açıldı ise görmedim, ben 1 tane çektim yeni sistem için depolama olarak kullanırım diye.
kaç para ? satıcı kim ?Konusu açıldı ise görmedim, ben 1 tane çektim yeni sistem için depolama olarak kullanırım diye.
hızı iyi değil daha ucuza buDram yok lakin gündelik kullanım için bedava fiyat bence
Galiba g2 alıp geçeceğim sistemi kurmak için lazımhızı iyi değil daha ucuza bu
100tl üstüne bu![]()
Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
300tl üstüne bu
varken alınmaz
İlk attığınız ürüne okey de diğerleri için üstüne koya koya giderek zaten bir sona ulaşamayız diye düşünüyorum hocam. Yine de linkler için teşekkürler konuyu okuyan arkadaşlar bakıp karar verebilirler ürünler arasındahızı iyi değil daha ucuza bu
100tl üstüne bu![]()
Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.469,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
300tl üstüne bu
varken alınmaz
Anlık olarak bir çok ürün indirime giriyor çıkıyor hocam, 3300 küsürden 2850'ye düştüğünü gördüm paylaştım olay bu kadar büyütmeye gerek yok mevzuyuYani indirim nerde anlamadım dün g3 2600lere düşmedi mi mesela o varken bu?
g2 değil g3 alGaliba g2 alıp geçeceğim sistemi kurmak için lazım
ben 2k koyup en iyisini al demedim biri 100tl biri 300tl üstü ilk attığım zaten direkt daha ucuz attığın şeyi almanın hiçbir mantığı yokİlk attığınız ürüne okey de diğerleri için üstüne koya koya giderek zaten bir sona ulaşamayız diye düşünüyorum hocam. Yine de linkler için teşekkürler konuyu okuyan arkadaşlar bakıp karar verebilirler ürünler arasında