𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Buradaki konuda herşeyi belirttim şimdi ise adamlar bana kargo bedelini yansıtmış alıcı ödemeli kargo olarak göndermiş neden yansittiniz diyorum ürün eksik diyor ondan alttaki konuda herşeyi detaylı yazdım bir firma bukadarmi vurdum duymaz olabilir ya (bizzat servis yerine gidip hir cikarticam zor tutuyorum kendimi) 30 TL'yi öderim ödemesine ama hem ürünün onarımı yapılmadı üstüne üstelik konuştuğum bir çok kişi dalga geçer gibi benle konuşuyor cildirmamak elde değil ya
Bana yanlış bilgiyi veren zaten temsilci ve attığı mail mailin içeriği diğer konumda mevcut
@Abdullah Hacıgül Senden tek isteğim dostum sen influencer'sin bu tür markalarin yetkili kişileri ile içli dışlisin bu konuda yardımcı olursanız sevinirim Twitter hesaplarına yazacaktım ama mesaj kısmı kapalı Instagram'dan cevap vermiyorlar tek çarem sen kaldın reis
Ürünü aldığım kişi ile iletişime geçtim adam bana sana kutu fatura vs herşeyi eksiksiz verdim diyor ben uğraşmam kendin hallet diyor (Haklı) Bende param olsa zaten sıfır alırdım 2 el almazdım diyorum ama MSI ise ilk sahibini muhatap alıyor beni değil şuan bu durumda elimdeki ürün garantili aslında fakat servisin bu prosedürüne göre (Garantili Değil) Eksik ürün gönderimi konusuna gelirsek onu zaten alttaki konumda belirtim.
Bana yanlış bilgiyi veren zaten temsilci ve attığı mail mailin içeriği diğer konumda mevcut
@Abdullah Hacıgül Senden tek isteğim dostum sen influencer'sin bu tür markalarin yetkili kişileri ile içli dışlisin bu konuda yardımcı olursanız sevinirim Twitter hesaplarına yazacaktım ama mesaj kısmı kapalı Instagram'dan cevap vermiyorlar tek çarem sen kaldın reis
Ürünü aldığım kişi ile iletişime geçtim adam bana sana kutu fatura vs herşeyi eksiksiz verdim diyor ben uğraşmam kendin hallet diyor (Haklı) Bende param olsa zaten sıfır alırdım 2 el almazdım diyorum ama MSI ise ilk sahibini muhatap alıyor beni değil şuan bu durumda elimdeki ürün garantili aslında fakat servisin bu prosedürüne göre (Garantili Değil) Eksik ürün gönderimi konusuna gelirsek onu zaten alttaki konumda belirtim.
Yardım - MSI Servis Rezilliği
2 El kutulu faturalı garantisi hala devam eden MSI GK30 combo klavye mouse set aldım yaklaşık 7 veya 8 ay önce Klavyem'de yay sesi ve birçok tuşta basmamazlık oluyordu bana atılan Mail'de sadece sorunlu olan ürünü gönderin dediler bende sadece Klavye'yi gönderdim Mouse'yi beğenmediğim için...
forum.donanimarsivi.com
Son düzenleme: