Neler Yeni

Yardım MSI Teknik Servisi Hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Buradaki konuda herşeyi belirttim şimdi ise adamlar bana kargo bedelini yansıtmış alıcı ödemeli kargo olarak göndermiş neden yansittiniz diyorum ürün eksik diyor ondan alttaki konuda herşeyi detaylı yazdım bir firma bukadarmi vurdum duymaz olabilir ya (bizzat servis yerine gidip hir cikarticam zor tutuyorum kendimi) 30 TL'yi öderim ödemesine ama hem ürünün onarımı yapılmadı üstüne üstelik konuştuğum bir çok kişi dalga geçer gibi benle konuşuyor cildirmamak elde değil ya

Bana yanlış bilgiyi veren zaten temsilci ve attığı mail mailin içeriği diğer konumda mevcut

@Abdullah Hacıgül Senden tek isteğim dostum sen influencer'sin bu tür markalarin yetkili kişileri ile içli dışlisin bu konuda yardımcı olursanız sevinirim Twitter hesaplarına yazacaktım ama mesaj kısmı kapalı Instagram'dan cevap vermiyorlar tek çarem sen kaldın reis

IMG_20221109_092540.jpg

Ürünü aldığım kişi ile iletişime geçtim adam bana sana kutu fatura vs herşeyi eksiksiz verdim diyor ben uğraşmam kendin hallet diyor (Haklı) Bende param olsa zaten sıfır alırdım 2 el almazdım diyorum ama MSI ise ilk sahibini muhatap alıyor beni değil şuan bu durumda elimdeki ürün garantili aslında fakat servisin bu prosedürüne göre (Garantili Değil) 😄 Eksik ürün gönderimi konusuna gelirsek onu zaten alttaki konumda belirtim.
Screenshot_2022-11-09-11-08-06-656_com.google.android.gm.jpg

Son düzenleme:

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Almışsın zaten seti ucuza. 30tl daha versen ne olacak?

bi tavuk döner 35tl zaten.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

şahin doğan

80+ Platinum
Bu durumda Abdullah Hacıgül'ün yapabileceği bir şey olduğunu düşünmüyorum. THH'ye başvurdun mu bilmiyorum ama başvur.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Kesinlikle THH ye başvurman lazım. 6 ay kadar uğraşırsın ama paranı geri alırsın. (tabi fatura bedelin o zamana ne olur bilemem.)

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Kargo sanami geluyor ilk sahibinemi

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Öde geç, hakkını arama vursunlar ensene alsınlar ekmeğini. (!)

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emir
daha önce forumda bozuk gelen anakarta hiç bakmadan kullanıcı kaynaklı hata dendiğini ve akabinde arıza tespiti için 200 lira para istendiğini anlatmıştım. Servispoint elemanları sokaktan toplanan alelade bir firmadır. Ayrıca MSİ servispoint ile çalıştığı sürece de ne MSİ alırım nede aldırırım bunu söyler geçerim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,938
Üyeler
166,857
Son üye
kivanc8844
Top Bottom