Msü'ye gireceğim hangi alanı seçmeliyim?

Ziranbula

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar, Msü sımavına 2 sene sonra gireceğim. Küçüklükten beri hedefim bu. Sizlere sorum bu senenin 2. döneminde alan seçimi yapacağız ve hangi alandan girmem gerektiği konusunda ikilemde kalıyorum. Sayısal ya da Eşit Ağırlık seçeceğim ama eşit ağırlıkta kontenjan az diye biliyorum yanlış da biliyor olabilirim lütfen düzeltin, bu sene 311 sayısal taban puandan 309 da eşit ağırlık taban puandan almış kara harp okulu. Acaba hangisini seçmek benim için daha iyi olur her ikisini de seçebilirim çok kararsızım sizce hangisini seçmeliyim.

Bence önce fiziki uygunluğunu gözden geçir. Sağlık alanında en ufak pürüzden bile giremezsin MSÜ'ye sonra hayallerin yıkılmasın. Nerden bildiğimi sorma :/ o.O2

Bence önce fiziki uygunluğunu gözden geçir. Sağlık alanında en ufak pürüzden bile giremezsin MSÜ'ye sonra hayallerin yıkılmasın. Nerden bildiğimi sorma :/ o.O2
abi valla durumuna üzüldüm ama şu anlık bildiğim kaşımda küçük bir dikiş var en son ihtimal makyajla kapatirim zaten kucuk uzaktan belli olmuyor ikinci olarak gözlerim biraz bozuk 0.75 e 0.75 0.25 de astigmat var ama ilerlerse özel hastanede çizdirip e nabıza işletmeyip sorunsuz bir şekilde geçebileceğimi dusunuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,019
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri