fotoğraf atabilir misin ?Kuşum yaklaşık 10gündür uçmuyordu.Şu an kafesten çıkartık ve sağ kanadını diğer kanadına göre yüksekte tutuyor ve uzun süre uçmuyor.Düzelir mi yoksa böyle kalır mı?
Tüy diplerinde iltihaplanma olmuş olabilir en iyisi veterinere götürmekKuşum yaklaşık 10gündür uçmuyordu.Şu an kafesten çıkartık ve sağ kanadını diğer kanadına göre yüksekte tutuyor ve uzun süre uçmuyor.Düzelir mi yoksa böyle kalır mı?
Kuşum yaklaşık 10gündür uçmuyordu.Şu an kafesten çıkartık ve sağ kanadını diğer kanadına göre yüksekte tutuyor ve uzun süre uçmuyor.Düzelir mi yoksa böyle kalır mı?
Fotoğraf ekledim.Ben yaklaşık 10 yıldır kuş besliyorum bunun 5 yılı üretim ile geçti, ondan dolayı fotoğraf atarsanız daha net konuşacağım...
Kırık çıkık olabilir, incilmiş olabilir veya daha ciddi bir sorunu olabilir. Bunlar olan şeyler.
Yaklaşık 10 gündür bizde durmuyordu şehir dışında olduğumuz için komşumuz bırakmıştık.Kırık olabilir hatta muhtamelen kırık var. Tranva oluşmuş olabilir, kuştan anlayan bir veterinere gitmesi şart.