Neler Yeni

Muabbet Kuşumun Sağ Kanatına Ne oldu?(Sağ Kanadı Titriyor)

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Emir Bayram
Kuşum yaklaşık 10gündür uçmuyordu.Şu an kafesten çıkartık ve sağ kanadını diğer kanadına göre yüksekte tutuyor ve uzun süre uçmuyor.Düzelir mi yoksa böyle kalır mı?

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
TAHA KOÇAK
Fotoğraf atarsanız cevap verebilirim, vahi yoluyla kuşu göremeyeceğime göre.

şahin doğan

80+ Platinum
Kuşum yaklaşık 10gündür uçmuyordu.Şu an kafesten çıkartık ve sağ kanadını diğer kanadına göre yüksekte tutuyor ve uzun süre uçmuyor.Düzelir mi yoksa böyle kalır mı?
fotoğraf atabilir misin ?

Excator23cm

80+ Gold
Düzelmiyorr malesef bir ara ddeprem olduunda kuş uçmuş gece ayağımın altına gelmiş bende yanlışlıkla hafif bastım gerekli şeyleri yaptık ama düzelmedi azcık havadda kalıyor hemen pazartesi ilk işin veterinere götürmek ya da kuşcuya götürmek olsun onlar ilaç ya dda mama karışımı hazırlar belki kanat çıkmışsa takarlar

sagobch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Deniz
Tüy diplerinde iltihaplanma olmuş olabilir en iyisi veterinere götürmek

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Emir Bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• IMG_20210725_211421.jpg
    IMG_20210725_211421.jpg
    2.5 MB · Hit: 77

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
TAHA KOÇAK
Ben yaklaşık 10 yıldır kuş besliyorum bunun 5 yılı üretim ile geçti, ondan dolayı fotoğraf atarsanız daha net konuşacağım...
Kırık çıkık olabilir, incilmiş olabilir veya daha ciddi bir sorunu olabilir. Bunlar olan şeyler.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Emir Bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yaklaşık 10 yıldır kuş besliyorum bunun 5 yılı üretim ile geçti, ondan dolayı fotoğraf atarsanız daha net konuşacağım...
Kırık çıkık olabilir, incilmiş olabilir veya daha ciddi bir sorunu olabilir. Bunlar olan şeyler.
Fotoğraf ekledim.

şahin doğan

80+ Platinum
kuşun dişimi, kaç aylık ve yanında erkek varmı ?

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
TAHA KOÇAK
Kırık olabilir hatta muhtamelen kırık var. Tranva oluşmuş olabilir, kuştan anlayan bir veterinere gitmesi şart.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Emir Bayram
Kırık olabilir hatta muhtamelen kırık var. Tranva oluşmuş olabilir, kuştan anlayan bir veterinere gitmesi şart.
Yaklaşık 10 gündür bizde durmuyordu şehir dışında olduğumuz için komşumuz bırakmıştık.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Muhabbet kuslarının kanatları çok çabuk zedelenebilir. Küçüklükte yaşadığı bir şey yaşamı boyunca onu etkiler. 10 gün sonra çıktığı için bu hale gelmez. Yüksek ihtimal bir ağrısı var o kanadında. Önce kuşlardan anlayn bir veterinere götürün daha sonra meyve ve sebzelerde beslemeye özen gösterin. İyileşme sürecini hızlandırıcaktır.

Top Bottom