Neler Yeni

Muayeneden geçmeyen araba trafiğe çıkabilir mi ?

verse1230

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Bozkurt
Muayeneden geçmeyen araba trafiğe çıkabilir mi ? 1 aylık süre tanınmıştı muayene tekrarı için bu sürede araç trafiğe çıkabilir mi ?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,467
İsim
Hacı
Çıkar.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çıkar poliste görürse insiyatifine bağlı gider veya bağlanır. Ben çıkmanı önermem. Muayeneye gidersen rahat olabilirsin yoksa sıkıntılı bir durum.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Furkan Demirtaş
Muayeneden geçmeyen araba trafiğe çıkabilir mi ? 1 aylık süre tanınmıştı muayene tekrarı için bu sürede araç trafiğe çıkabilir mi ?
İlla ki çıkması lazım zaten, o araba yaptırılmaya vs. nasıl gidecek sonuçta.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
1 ay boyunca sorun olmaz kardeşim.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
İlla ki çıkması lazım zaten, o araba yaptırılmaya vs. nasıl gidecek sonuçta.
Muayeneden kalırsa , size içinde süre yazan bir belge veriliyor. O süre bitinceye kadar aracın eksiklerini tamamlamak zorundasınız. Süre geçmesine rağmen trafikte dolaşır da polise yakalanırsanız, aracınız bağlanabilir veya ceza ile de kurtarabilirsiniz.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Furkan Demirtaş
Muayeneden kalırsa , size içinde süre yazan bir belge veriliyor. O süre bitinceye kadar aracın eksiklerini tamamlamak zorundasınız. Süre geçmesine rağmen trafikte dolaşır da polise yakalanırsanız, aracınız bağlanabilir veya ceza ile de kurtarabilirsiniz.
Evet zaten ben de onu diyorum tekrar girmek ve yaptırmak için süre veriliyor, o süre içinde zaten çıkabilir ki çıkmak ta zorunda adamın yaptırmaya gitmesi vs. gerekiyor.

Top Bottom