Muhabbet kuşu sağlığı

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
32,595
Arkadaşlar iyi günler, 4 gün önce aldığım muhabbet kuşum düne kadar alışmıştı biraz, ötüyordu, oynuyordu sevdiriyordu vb. Dün gece uyurken salıncağından düşmüş, çığlık attığı gibi aldık kafesten sevmeye başladık sakinleşti. Bugün kuş sesi açmama rağmen ötmüyor normalde kuş sesi duyunca kulağımızı çınlatırdı.
Çok hareketsiz uçmuyor oynamıyor sadece yatıyor, yere koysam tüneğe bile çıkmıyor. Aldığımız petshop düştüğü için travma yaşıyordur geçer dedi, en yakın veteriner 5km. Tedavisi petshopun dediği gibiyse hayvanı gidiş geliş 10km süründürmeyeyim.

Arkadaşlar iyi günler, 4 gün önce aldığım muhabbet kuşum düne kadar alışmıştı biraz, ötüyordu, oynuyordu sevdiriyordu vb. Dün gece uyurken salıncağından düşmüş, çığlık attığı gibi aldık kafesten sevmeye başladık sakinleşti. Bugün kuş sesi açmama rağmen ötmüyor normalde kuş sesi duyunca kulağımızı çınlatırdı.
Çok hareketsiz uçmuyor oynamıyor sadece yatıyor, yere koysam tüneğe bile çıkmıyor. Aldığımız petshop düştüğü için travma yaşıyordur geçer dedi, en yakın veteriner 5km. Tedavisi petshopun dediği gibiyse hayvanı gidiş geliş 10km süründürmeyeyim.
Tramva olabilir ama çok emin değilsen sağlığından şüphe ediyorsan götürebilirsin

benimde muhabbet kuşum var yaklaşık 2 yıldır bakıyorum ilk aldığımızda çok mutluydu ordan oraya zıplıyordu ayağı perdeye takıldı ve incildi sonra 2 3 gün çok sakindi ayağının ağrısı geçince kendine geldi sende de öyle bi durum olabilir

tramva geçirmiştir.

Muhabbet kuşları duygularını çok derin yaşayan hayvanlardır. Korktuğu için ötmüyor olabilir her kuş sesi açtığınızda ötecek diye bir şey yok ayrıca kuş sesi açmayın.

Kuş sesi açtığınızda hayvan kendisinden başka bir kuş olduğunu düşünüyor ve o yüzden heyecanlanıyor bir süre sonra bu ''kuşu'' bulamadığı için sese tepkisiz kalıyor. Hayvanı bir nevi kandırmış oluyorsunuz.

Tramva olabilir ama çok emin değilsen sağlığından şüphe ediyorsan götürebilirsin
Sağlığından aslında şüphe etmiyorum sanırım. Dün gayet iyiydi hayvan, ötüyordu parmağıma geliyordu alışmıştı bayağı. Dün uyurken düştüğünde böyle oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muhabbet kuşları duygularını çok derin yaşayan hayvanlardır. Korktuğu için ötmüyor olabilir her kuş sesi açtığınızda ötecek diye bir şey yok ayrıca kuş sesi açmayın.

Kuş sesi açtığınızda hayvan kendisinden başka bir kuş olduğunu düşünüyor ve o yüzden heyecanlanıyor bir süre sonra bu ''kuşu'' bulamadığı için sese tepkisiz kalıyor.
Kuş sesi açmaktan kastım yan balkonumuzdaki kuşlar ötüyor. Zaten her sabah onlarla ötüşüyordu. Telefondan vs kuş sesi açıp hayvanı kandırmam zaten

tramva geçirmiştir.
Ne yapabilirim peki ?

Biraz daha sık vakit geçirin kuşunuz ile bir kaç güne toparlar bir kaç saat bile olabilir.

Sağlığından aslında şüphe etmiyorum sanırım. Dün gayet iyiydi hayvan, ötüyordu parmağıma geliyordu alışmıştı bayağı. Dün uyurken düştüğünde böyle oldu.

Kuş sesi açmaktan kastım yan balkonumuzdaki kuşlar ötüyor. Zaten her sabah onlarla ötüşüyordu. Telefondan vs kuş sesi açıp hayvanı kandırmam zaten

Ne yapabilirim peki ?
benimde küçükken kuşum vardı. o da tramva geçirmişti
eş alınca cık cıklamaya başlamıştı onu hatırlıyorum.
onu deneyebilirsiniz

Ne yapabilirim peki ?
Valla ben de muhabbet kuşu besliyorum gece deprem olduğu zaman salıncağa vs. çarptıklarında oluyor bu tür şeyler, kafesin içinde çırpınmaya başlıyorlar.
Bir de iyikus.com ya da https://www.muhabbetkusu.com.tr'ye yazmanızı öneririm, onlar yardımcı olur

Valla ben de muhabbet kuşu besliyorum gece deprem olduğu zaman salıncağa vs. çarptıklarında oluyor bu tür şeyler, kafesin içinde çırpınmaya başlıyorlar.
Bir de iyikus.com ya da https://www.muhabbetkusu.com.tr'ye yazmanızı öneririm, onlar yardımcı olur
Teşekkürler. Eş almak için henüz çok küçük 1- 1.5 aylık. Kavga ederlerse vb. kaldıramayabilir. Dediğiniz sitelere de yazayım ben

benimde küçükken kuşum vardı. o da tramva geçirmişti
eş alınca cık cıklamaya başlamıştı onu hatırlıyorum.
onu deneyebilirsiniz
Eğer kuşunuzu konuşturmak gibi bir niyetiniz varsa ayna ve eş almayın. Zira kuşun ilgisi size karşı olmaz. Ayağında vb. sıkıntı yoksa korkulacak bir durum yoktur merak etmeyin.

Eğer kuşunuzu konuşturmak gibi bir niyetiniz varsa ayna ve eş almayın. Zira kuşun ilgisi size karşı olmaz. Ayağında vb. sıkıntı yoksa korkulacak bir durum yoktur merak etmeyin.
Konuşturmak vs sorun değil daha önce papağan vs beslemiştik, önce sağlıklı olsun konuşmaması problem değil. Ayağında problem yok, parmağıma aldığımda yere inmiyor sıkı sıkı tutuyor. zaten kafes tabanında tersti düştüğünde. İnşallah bir şey olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,937
Üyeler
189,356
Son üye
Blackss
Geri