Muhafazakar Termal Otel Önerisi

smithblacksmith

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,095
Merhaba,

Arkadaşlar ailem her yıl Sakarya' da kıytırık ev kiralıyor ve bu evler ucuz değil.
( örneğin bu yıl gecelik 2000₺ )

Ben de dedim adam akıllı yemeği olan, havuzu olan otele gidin hatta ben de geleyim, düzgün bir tatil yapalım.

Bi kaç yer baktım üstüne max 1000₺ eklenince bile mis gibi yerler var.

Siz nereyi önerirsiniz?

( Bana kalırsa her yıl yaptığım gibi Antalya, Muğla dalış rafting ama bu yıl manitam var kızıyor. )

Merhaba,

Arkadaşlar ailem her yıl Sakarya' da kıytırık ev kiralıyor ve bu evler ucuz değil.

Ben de dedim adam akıllı yemeği olan, havuzu olan otele gidin hatta ben de geleyim, düzgün bir tatil yapalım.

Siz nereyi önerirsiniz?

( Bana kalırsa her yıl yaptığım gibi Antalya, Muğla dalış rafting ama bu yıl manitam var kızıyor. )
Yenge biraz katı takma onu nede olsa sahil şeritinde illaki göreceksin bence her yıl yaptığın gibi antalya muğla yap

Termaller bay bayan ayrı zaten sizin manitaya göre açık kadın görmeyecek mi gözleriniz :D Açık bayanların olduğu kaplıcayada gitseniz kadınları görmeyeceksiniz zaten.

Yenge biraz katı takma onu nede olsa sahil şeritinde illaki göreceksin bence her yıl yaptığın gibi antalya muğla yap

Ben saygı duyuyorum o yüzden anne baba ben termale gidelim, var mı öneri?

Merhaba,

Siz nereyi önerirsiniz?

kral onu bunu boşver de siz Sakarya ya baya fazla ödüyorsunuz ayvalıkta bile daha yeni bizim tanıdıklar aylığı 40k ya tuttular.

Geri