Mühendis için laptop önerisi verebilir misiniz?

berkec34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,403
Bütçe
9500
autocad kullanılcak ve aynı zamanda yoğun şekilde office programları açık olacak. kasmayacak güzel bir laptop önerebilir misiniz? bütçe 8.500-9.500 ama 10 üzerine çıkamayız.

oyun oynamayacaksan macbook m1 air e bak.

bilgim yok autocad vs appleda sorunsuz çalışır mı?
vs dediğin ne ? ben autocad kullandım sıkıntı çıkarmadı.kullanacağın uygulamalara bak uyuyorsa al derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne mühendisisin

Ben macbook önermem, her program çalışmıyor orada.

vs dediğin ne ? ben autocad kullandım sıkıntı çıkarmadı.kullanacağın uygulamalara bak uyuyorsa al derim.

ne mühendisisin
pc kendım için değil arkadaş makine müh. o sebepten. bana dediği autocadde donma vs yapmasın office programlarını rahat kullanabileyim dedi

Ben macbook önermem, her program çalışmıyor orada.
işte ben de onu merak ettım yazılım üzerinde entegre etmek uğraştırıyor diye biliyorum yada bu tarz programları kullanırken zor oluyor diyorlardı

pc kendım için değil arkadaş makine müh. o sebepten. bana dediği autocadde donma vs yapmasın office programlarını rahat kullanabileyim dedi
dediğin uygulamalarda sıkıntı yaşamaz.ancak iyi araştırsın.ben elektrik-elektronik mezunuyum 4 senede benim açamadığım uygulama olmadı.kendi kullanacaklarına baksın kesinlikle

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
çanta mouse hediyeside var
ekran kartı olmaması autocadde sıkıntı yapar mı

Bu fiyatta kesinlikle alınır.

Ekran kartı 1660ti'dan güçlü windows 10 kurulu geliyor. İşlemcisi 10750h'dan üstün öneririm.

Ekran kartı 1660ti'dan güçlü windows 10 kurulu geliyor. İşlemcisi 10750h'dan üstün öneririm.

ısınma sorunlu. Tam yükte Sürekli throttle yapıyor.

Geri