vs dediğin ne ? ben autocad kullandım sıkıntı çıkarmadı.kullanacağın uygulamalara bak uyuyorsa al derim.bilgim yok autocad vs appleda sorunsuz çalışır mı?
pc kendım için değil arkadaş makine müh. o sebepten. bana dediği autocadde donma vs yapmasın office programlarını rahat kullanabileyim dedivs dediğin ne ? ben autocad kullandım sıkıntı çıkarmadı.kullanacağın uygulamalara bak uyuyorsa al derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne mühendisisin
işte ben de onu merak ettım yazılım üzerinde entegre etmek uğraştırıyor diye biliyorum yada bu tarz programları kullanırken zor oluyor diyorlardıBen macbook önermem, her program çalışmıyor orada.
dediğin uygulamalarda sıkıntı yaşamaz.ancak iyi araştırsın.ben elektrik-elektronik mezunuyum 4 senede benim açamadığım uygulama olmadı.kendi kullanacaklarına baksın kesinliklepc kendım için değil arkadaş makine müh. o sebepten. bana dediği autocadde donma vs yapmasın office programlarını rahat kullanabileyim dedi
https://www.vatanbilgisayar.com/hua...5-4600h-3ghz-16gb-512gb-ssd-16-1-amd-w10.htmldediğin uygulamalarda sıkıntı yaşamaz.ancak iyi araştırsın.ben elektrik-elektronik mezunuyum 4 senede benim açamadığım uygulama olmadı.kendi kullanacaklarına baksın kesinlikle
https://www.vatanbilgisayar.com/hua...5-4600h-3ghz-16gb-512gb-ssd-16-1-amd-w10.html
bu nasıldır? indirimle 7800 cıvarına gelıyor
shop.huawei.com
ekran kartı olmaması autocadde sıkıntı yapar mıçanta mouse hediyeside var![]()
HUAWEI Turkey
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.shop.huawei.com
Ekran kartı 1660ti'dan güçlü windows 10 kurulu geliyor. İşlemcisi 10750h'dan üstün öneririm.Dell G515 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD Radeon RX 5600M Fiyatı
Dell G515 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD Radeon RX 5600M en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu fiyatta kesinlikle alınır.
ekran kartı olmaması autocadde sıkıntı yapar mı
Dell G515 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD Radeon RX 5600M Fiyatı
Dell G515 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD Radeon RX 5600M en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu fiyatta kesinlikle alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartı 1660ti'dan güçlü windows 10 kurulu geliyor. İşlemcisi 10750h'dan üstün öneririm.