ozkandalkilic
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12
- İsim
- Özkan DALKILIÇ
Merhaba DONANIM ARŞİVİ AİLESİ ;
Öncelikle çalışmalarınızı ve faydalı paylaşımlarınızı içtenlikle takip ediyor ve teşekkür ediyorum.
Sizlerden bir ricada bulunmak istiyorum;
Biz; Makine Mühendisi ve Elektronik Mühendisi iki arkadaş olarak bizim kullandığımız tasarım programları ve iş programlarını kaldıran aynı zamanda oyun için de İdeal olabilecek bir bilgisayar toplamak istiyoruz. Bizim için böyle bir donanımı toplar ve videoya çekerse mühendisler için çok faydalı bir video olacağını düşünüyorum.
Kullandığımız programlar catia v6, catia v5 , solidWorks, autocad, moldflow, plc,proteus, matlab, orcad, c+ muhtelif cad cam programları. Yardımcı olursanız çok minnettar kalacağız .
Fiyat Aralığı ise 5-8 bin TL arasında veya artı 1 bin TL üstü olabilir.
Not:Ekran,klavye ve mouse ekstra olacak ve tavsiyeleriniz dikkate alınacaktır.Öncelikle çalışmalarınızı ve faydalı paylaşımlarınızı içtenlikle takip ediyor ve teşekkür ediyorum.
Sizlerden bir ricada bulunmak istiyorum;
Biz; Makine Mühendisi ve Elektronik Mühendisi iki arkadaş olarak bizim kullandığımız tasarım programları ve iş programlarını kaldıran aynı zamanda oyun için de İdeal olabilecek bir bilgisayar toplamak istiyoruz. Bizim için böyle bir donanımı toplar ve videoya çekerse mühendisler için çok faydalı bir video olacağını düşünüyorum.
Kullandığımız programlar catia v6, catia v5 , solidWorks, autocad, moldflow, plc,proteus, matlab, orcad, c+ muhtelif cad cam programları. Yardımcı olursanız çok minnettar kalacağız .
Fiyat Aralığı ise 5-8 bin TL arasında veya artı 1 bin TL üstü olabilir.
Teşekkürlerimizi sunarız.