Ağır bilgisayar?Oyunla işin yoksa bu kadar ağır bilgisayarlara bakmamanı öneririm daha iyi bilgisayarlarda alabilirsin bu fiyata.
8.5k bütçeye en uygun laptopu seçmeye çalışıyorum ama çok kararsız kaldımOyunla işin yoksa bu kadar ağır bilgisayarlara bakmamanı öneririm daha iyi bilgisayarlarda alabilirsin bu fiyata
1 kg altı bilgisayarlar var 2.5 kg ağırAğır bilgisayar?
2.5kg.
Sizin için ağırlık veya oyun önemli mi ?8.5k bütçeye en uygun laptopu seçmeye çalışıyorum ama çok kararsız kaldım
Bence değil.1 kg altı bilgisayarlar var 2.5 kg ağır
Soğutması düzgün bir laptop alırsan 90 dereceyi bile görmezsin. Bir laptop 98 derece görüyor diye tüm laptoplar 98 dereceyi görmez. Komiksin.Laptop = Pişman oldum, 98 derece rekor, 80FPS CS GO, 20-50FPS Fortnite,
Google da rekor sıcaklık 93 derece...
45 dk pil ömrü
Daha bir yığın var ama canımı sıkmayacağım daha fazla inşallah bir sistem ve monitör nasip olur...
Acer Nitro 5 AN515 54
Demin monitör önerisi alan değilmisin sen .dLaptop = Pişman oldum, 98 derece rekor, 80FPS CS GO, 20-50FPS Fortnite,
Google da rekor sıcaklık 93 derece...
45 dk pil ömrü
Daha bir yığın var ama canımı sıkmayacağım daha fazla inşallah bir sistem ve monitör nasip olur...
Acer Nitro 5 AN515 54
Macbook tarzı laptoplara baktın mı hiç ?Oyun çok önemli değil ama ağırlık önemli tabi