Yardım Müzik Dinlemek İçin Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerir misiniz ?

Hyperx cirro buds pro al çok ii
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok kötü almayın 18kulaklik kullanan biri olarak diyorum en kotu kulaklıgim

Bunu görmüştüm bi ara almakda istiyodum ama kararsız kalmıştım. Normal gündelik hayatta fazla sırıtırmı acaba

1k bütçede en iyi terchi hyperx dediğim model yada baseus E5 silikonsuz olduğu için bazı kişilerin kullaginda durmuyor yada baseus e5x de alabilirsin yada aklında model varsa at inceliyim aktif olarak kullandıklarımi öneriyorum

Bunu görmüştüm bi ara almakda istiyodum ama kararsız kalmıştım. Normal gündelik hayatta fazla sırıtırmı acaba
Parazitlenme çok fazla ses kesiliyor çok kötü RGB kapaniyorda dokunmatigide rezil ötesi

Anker r50i den iyi mi bu
Anker de baya özellik gösteriyor su geçirmez falan fistan uygulaması falanda var ama hyperx zaten pc de kullandığım için sevdiğim bi marka anker kadar iyise direk hyperx alırım

R50i kullanmadım ama hyperx 800 TL hatta amazonda yeni hesap açınca 700 e geliyo 700 al yanına da bı yemek göm kalan parayla :D pişman etmez en FP kulaklık o bütçede
Kağıt üzerinde yazan verilere göre hyperx bir tık daha düşük özelliklere sahip ankerden mesela hyperx de ipx4 su sertifikası var ankerde ipx5 kulaklık sürücüleride hyperx de 8 mm ankerde 10 mm olarak gözüküyor

https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyperx-cirro-buds-pro-701tl-yeni-hesap-ile.1100187/
Normalde ederi 2k şuan indirimde bir hafta önce 2kya çıkmıştı arada fiyatı iniyor ama çok kaliteli ürün
Evet bende 2k ken görmüştüm

Kağıt üzerinde yazan verilere göre hyperx bir tık daha düşük özelliklere sahip ankerden mesela hyperx de ipx4 su sertifikası var ankerde ipx5 kulaklık sürücüleride hyperx de 8 mm ankerde 10 mm olarak gözüküyor

Evet bende 2k ken görmüştüm
Hocam onları profesyonel yapsanzi bile müzik işini örneğin hissetmezsiniz su sertifikanın önemi yok zatende mesele bende 13 mm ipx6 sertifikalı kulaklıkta var ama hyperx daha iyi bana göre anc Şi zaten Cok iyi

Bekle sana 500 civarı bişey de onericem bunuda kullanmıştım ekranlı modeli vardı güzel kulaklık ti

Hocam onları profesyonel yapsanzi bile müzik işini örneğin hissetmezsiniz su sertifikanın önemi yok zatende mesele bende 13 mm ipx6 sertifikalı kulaklıkta var ama hyperx daha iyi bana göre anc Şi zaten Cok iyi

Bekle sana 500 civarı bişey de onericem bunuda kullanmıştım ekranlı modeli vardı güzel kulaklık ti
@KSF Eren https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/hoco,1,2.html
Özellik ew59 modeli güzel airpods tarzı kulaklık ama sahte marka değil sonuçta bilindik firma yurt dışında

Bı sorun olursa dmden yazabilirsin

@KSF Eren https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/hoco,1,2.html
Özellik ew59 modeli güzel airpods tarzı kulaklık ama sahte marka değil sonuçta bilindik firma yurt dışında

Bı sorun olursa dmden yazabilirsin
Hocam çok teşekkür ederim yorumların için ya hyperx alıcam yada en kötü anker r50i yi ama gönlüm hyperx den yana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,170
Üyeler
185,685
Son üye
haploss
Geri