Yardım Müzik Dinlemek İçin Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Önerir misiniz ?

Hocam çok teşekkür ederim yorumların için ya hyperx alıcam yada en kötü anker r50i yi ama gönlüm hyperx den yana
20 gün bunu kullanmıştım ekranlı vs. Hoşuna gidiyorsa güzel ürün (20. Günde çamaşır makinesinde yıkanıp bozulmuştu ... ekranı calismiyodu ses veriyodu ama tırstım kullanmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok teşekkür ederim yorumların için ya hyperx alıcam yada en kötü anker r50i yi ama gönlüm hyperx den yana
Hayırlı olsun şimdiden hyperx i bilgisayar içinde kullanabilirsin valorantta Dia elodayim gecikme yok

20 gün bunu kullanmıştım ekranlı vs. Hoşuna gidiyorsa güzel ürün (20. Günde çamaşır makinesinde yıkanıp bozulmuştu ... ekranı calismiyodu ses veriyodu ama tırstım kullanmadım

Hayırlı olsun şimdiden hyperx i bilgisayar içinde kullanabilirsin valorantta Dia elodayim gecikme yok
Yazık olmuş 😢 Sağol

8 9 gün sonra geliyor gözüküyor bende kulakligin mavisi(hyperx) konuma bagldiri belki yada sistem yanlış gösteriyor bende 1 gün gelmişti
Evet bendede 13 mayıs gelir diyor. Anneler gününden sonra gelir diyo. Bazen öyle diyo geliyo bazende harbi dediği tarihte geliyo değişik

Bt illa gecikme yapmıyor mu hocam az da olsa vs. Qcy melobuds kullanıyorum bende arada sesler gidiyor böyle 5-10sn falan belki kulaklıktandır bilmiyorum ama btde normal diye biliyorum

Bt illa gecikme yapmıyor mu hocam az da olsa vs. Qcy melobuds kullanıyorum bende arada sesler gidiyor böyle 5-10sn falan belki kulaklıktandır bilmiyorum ama btde normal diye biliyorum
Yok hocam gitmiyo hyperx te he giden modeller var ama hyperx temiz

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Ascl
Merhabalar otobüste metroda falan müzik dinlemek için kulaklık arıyorum. Yolculuk geçmiyor boş boş :) Bütcem 1000 TL böyle uzun ömürlü baş ağırtmayan kaliteli bişeyler varsa. Benim şuanki düşüncem Havit almak ama sizin varsa bildiğiniz kullandığınız önerirseniz sevinirim. Bütcem 1000 diye illaha 1000 lik bişey önermenize gerek yok 500tl falanda olabilir daha iyi olur hemde. Teşekkürler....
Hocam şuan 2k olmuş hyperx almismiydin

Evet sipariş verdim dün gece son anda yetişmişim senin sayende eyvallah adamsın

100 tl indirimli sipariş verdim hemde 701tl ye
Ne demek hocam .d hayırlı olsun

Evet sipariş verdim dün gece son anda yetişmişim senin sayende eyvallah adamsın

100 tl indirimli sipariş verdim hemde 701tl ye
Güzel fiyat ben 790 a na almistim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR