her türlü steelseries kankahangisini almalıyım
her türlü Steelseries kanka
bencede steelseries ama baslar pek iyi değil diyorlar kullanan var mı nasılbence Steelseries
kullandın mı hiç basları nasılo fiyatlara çıkmışken arctis 3 tabii ki
kanka olmasa nolcak bence rampage markası o fiyatlarda steelseriesden daha iyi bir kulaklık üretmiş olmaz ama sanmıyorum bas da sorun olacagını bence ikisinide youtubeden de bir araştırbencede Steelseries ama baslar pek iyi değil diyorlar kullanan var mı nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
kullandın mı hiç basları nasıl
araştırdım hereks tizler daha yüksek diyorkanka olmasa nolcak bence rampage markası o fiyatlarda steelseriesden daha iyi bir kulaklık üretmiş olmaz ama sanmıyorum bas da sorun olacagını bence ikisinide youtubeden de bir araştır
şöyle söyleyeyim ben steelseries deki rahatlığı hiçbir kulaklıkta görmedim. Konforsa amaç direkt steelseries derimbencede Steelseries ama baslar pek iyi değil diyorlar kullanan var mı nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
kullandın mı hiç basları nasıl
kanka öyle diyorsan bence alsın ama genel olarak ben rampage ürünlerini kalite olarak begenmiyorumDrop Plus'un ses kalitesi daha iyi bence. Arctis 3 boş.
şöyle söyleyeyim ben Steelseries deki rahatlığı hiçbir kulaklıkta görmedim. Konforsa amaç direkt Steelseries derim
genelde müzik dinlerim ses kalitesi iyi olmalı ses kalitesi iyi ise steelseries neden olmasınDrop Plus'un ses kalitesi daha iyi bence. Arctis 3 boş.
Arctis 3 kullanıyorum. Oyunda da müzikte de çok memnunum.hangisini almalıyım