Neler Yeni

Müzik yeteneğim var ne yapmalıyım?

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Merhabalar, müzik yeteneğim derken öyle çıkıp mikrofonu alıp bağırmıyorum. FL Studio'da yetenekli bir kişiyim. Mix Mastering & Beat neredeyse her şey yapıyorum ve kendi şarkılarımda var ama yayınlamıyorum. Sizce okulunu okumalı mıyım?

Rookie Forumer

80+ Bronze
Merhabalar, müzik yeteneğim derken öyle çıkıp mikrofonu alıp bağırmıyorum. FL Studio'da yetenekli bir kişiyim. Mix Mastering & Beat neredeyse her şey yapıyorum ve kendi şarkılarımda var ama yayınlamıyorum. Sizce okulunu okumalı mıyım?
DJ'cilik Yapabilirsin Bence

Ahmet7752

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Çakır
yaptigin beatleri youtube da yayinlayabilirsin ayrica beatstars da beatini satisa koyabilirsin gercekten guzel bir beat yaptiysan illaki alinir tabi birazda reklam cart curt yapmak lazım distrokid uyeligi alip spotify sanatci hesabi olusturup sarkilarini yukleyebilirsin ayrica okul olarakta yetenegin oldugunu dusunuyorsan guzel sanatlar bolumune gitmeni tavsiye ederim

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Pestil
Dediğin gibi bak yeteneklisin şarkılarım da var diyorsun demek ki sevdiğin bir iş yapıyorsun oku tabii ki senin için daha iyi olur.

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaptigin beatleri youtube da yayinlayabilirsin ayrica beatstars da beatini satisa koyabilirsin gercekten guzel bir beat yaptiysan illaki alinir tabi birazda reklam cart curt yapmak lazım distrokid uyeligi alip spotify sanatci hesabi olusturup sarkilarini yukleyebilirsin ayrica okul olarakta yetenegin oldugunu dusunuyorsan guzel sanatlar bolumune gitmeni tavsiye ederim
Hocam daha önce bu Distrokid olaylarına girişmiştim. Distrokid'de fake telif yiyince sanatçı hesabın kapanıyor, o yüzden sıkıntıya giriyorum.

Can...

80+ Platinum
Güzel sanatlar lisesi okuya bilirsin liseliysen 10. Sınıftan sonra giremezsin haberin olsun üniversiteye geçeceksen yine güzel sanatlar fakültesi okuyabilirsin veya konservatuar

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Güzel sanatlar lisesi okuya bilirsin liseliysen 10. Sınıftan sonra giremezsin haberin olsun üniversiteye geçeceksen yine güzel sanatlar fakültesi okuyabilirsin veya konservatuar
Anladım dostum, teşekkürler.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bende şarkı söylüyorum sesimin güzel olduğunu söylüyorlar ama bende kendimi müzik alanında geliştiremiyorum yoğun iş temposundan dolayı sende öyle yapma müzik çok güzel bişey elinden geldiğince bişeyler yap sosyal medya ya koy kendini çek vs kendini göster bence benim gibi karanlıkta kalma

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Dr Luciano
bu işler, yetenek ve merak işi. eğer seni mutlu ediyorsa ve başarılı olacağına inanıyorsan, kendini geliştirip bu işe sıkıca sarıl. her şey gönlüne göre olsun...

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,788
İsim
emirhan
Bende şarkı söylüyorum sesimin güzel olduğunu söylüyorlar ama bende kendimi müzik alanında geliştiremiyorum yoğun iş temposundan dolayı sende öyle yapma müzik çok güzel bişey elinden geldiğince bişeyler yap sosyal medya ya koy kendini çek vs kendini göster bence benim gibi karanlıkta kalma
Bende geçen sene Ümit Besen-Cengiz Kurtoğlu söylüyordum okulda bi anda herkes susuyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,106
Üyeler
160,948
Son üye
Borann1905
Top Bottom