Neler Yeni

mwe white 650w psu iyi mi?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Bu PSU'yu kullanıyorum, ve alırken de çok önerilmişti, kullanırken de 6 aydır henüz herhangi bir sorunlu karşılaşmadım. Fakat geçenlerde bir konuyu okurken( bu forumda) PSU'nun iyi olmadığını yazdıklarını gördüm. Acaba başka bir model için mi yazdılar yoksa bu attığım PSU modeli iyi değil midir?
Ayrıca bir diğer sorum da 3060ti+R5 3600 ile bir sıkıntı çıkarır mı bu PSU?

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
İyi değil, elektrik kesintilerinde parçalara 41ms boyunca yanlış voltaj gönderiyor. Sıkıntı çıkarabilir de çıkarmayabilir de.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Bu PSU'yu kullanıyorum, ve alırken de çok önerilmişti, kullanırken de 6 aydır henüz herhangi bir sorunlu karşılaşmadım. Fakat geçenlerde bir konuyu okurken( bu forumda) PSU'nun iyi olmadığını yazdıklarını gördüm. Acaba başka bir model için mi yazdılar yoksa bu attığım PSU modeli iyi değil midir?
Aynı PSU’nun iki modeli var, Türkiyede erişebileceğin model pek de iyi değil. Kullanılmaz değil tabii ki ama ilk tercih olmamalı demekte fayda var.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl oluyor bu aynı PSU'yu öve öve bitiremiyordu bu forum, ki ben de dahildim bunlara. @crazyreign de överdi ki o da bunu kullanıyordu. Çok iyi psu deniyordu ne oldu bir anda :)
Aynı PSU’nun iki modeli var, Türkiyede erişebileceğin model pek de iyi değil. Kullanılmaz değil tabii ki ama ilk tercih olmamalı demekte fayda var.
daha iyileri var

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Nasıl oluyor bu aynı PSU'yu öve öve bitiremiyordu bu forum, ki ben de dahildim bunlara. @crazyreign de överdi ki o da bunu kullanıyordu. Çok iyi psu deniyordu ne oldu bir anda :)
Ben de kullanıyorum 550W modelini, ben de tavsiye ederim fiyatı uygunsa. Sıkıntı şu bu PSU’lar yüksek seviye PSU’larla kıyaslarsan kötü dersin. Ama bence fiyatı şu an pek uygun değil. Hiç alınmaz mı, yo hiç alınmazlardan da değil. Aniden olan değişmeler genel olarak kulaktan dolma bilgilerle konuşanların yaptığı bir şey, demem o ki bir kaç kişi iyi derse iyi diyen bir kesim var. Ya da mesela bunun seviyesinde daha ucuz bir PSU varsa almazsın.

Son düzenleme:

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Ekran Alıntısı.PNG

Bronze V2 650W ve üzeri PSU'lar harici MWE alınmaz. Tek artı yanı sanırım çift 8 pin. Onun harici performance GD iyi ama tek 8 pin.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
O eskidendi white modeli özellik bakımından günümüzde muadilleriyle mücadele edemiyor. Fiyatına göre alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,998
Üyeler
164,227
Son üye
lostkingdom
Top Bottom