Yukosss
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 389
Hocam ben ilk nkolay hesabı açtım dediğiniz ulaşım yerlerine şimdi üye olsam sanırım olmucaktır dimi?böyle hesap açıp yapmayın belirli ulaşım uygulamalarına daha önce kaydolduktan sonra nkolaya kayıt olursanız +750 alırsınız.
nasıl kankaböyle hesap açıp yapmayın belirli ulaşım uygulamalarına daha önce kaydolduktan sonra nkolaya kayıt olursanız +750 alırsınız.
olmuyor diye biliyorumHocam ben ilk nkolay hesabı açtım dediğiniz ulaşım yerlerine şimdi üye olsam sanırım olmucaktır dimi?
nasıl kanka
ben öyle yaptım mesela bana gelmedi 750 lira bugün 3.gün canlı destekten yazdım bugün gün içinde yansır dediler ama tık yokböyle hesap açıp yapmayın belirli ulaşım uygulamalarına daha önce kaydolduktan sonra nkolaya kayıt olursanız +750 alırsınız.
Akulastan gelen parayı ne yapabiliriz Aksaray ulaşım uygulaması ya.olmuyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öncelikle Akulas Ulaşım uygulamasını indirip kayıt oluyorsunuz.
Ardından N Kolay uygulamasını indirip görüntülü görüşme ile müşteri oluyorsunuz (kurye seçeneği yok).
Akulas’a kayıt olduğunuz için 3 gün içinde hesabınıza 750 TL yatıyor.
Sonra N Kolay sanal kartınıza 1.000 TL yüklüyorsunuz ve bununla 1.000 TL’lik harcama yapıyorsunuz.
Harcama tamamlandıktan sonra 1.000 TL iade olarak geri yatıyor.
En sorunsuz iade alınan site: Hepsiburada
Trendyol vb. sitelerde hata çıkabiliyor. Sorun yaşamamak için alışverişi Hepsiburada üzerinden...
- KAYA90543
- Cevaplar: 58
- Forum: Sıcak Fırsatlar
nkolay sanal kartına geliyor istediğin yerde harca veya naysa yükle ibana atAkulastan gelen parayı ne yapabiliriz Aksaray ulaşım uygulaması ya.
nkolaya geliyor paraAkulastan gelen parayı ne yapabiliriz Aksaray ulaşım uygulaması ya.
benim geldi ertesi gün.ben öyle yaptım mesela bana gelmedi 750 lira bugün 3.gün canlı destekten yazdım bugün gün içinde yansır dediler ama tık yok
Herhangi bir ulaşım uygulaması olur mu? Ben Muğla'da yaşıyorum mesela farkediyormu?böyle hesap açıp yapmayın belirli ulaşım uygulamalarına daha önce kaydolduktan sonra nkolaya kayıt olursanız +750 alırsınız.