panikadam11
80+
- Reaksiyon skoru
- 108
tc kimlik lazım mı
boşver onu riskli normal harcamanı yap. alacak bir şey yoksa amazondan 1000 tl hediye kartı alHepsiburada olayı nasıl oluyormuş tam hocam?
Davet kodu işe yarayacaksa alabilirimönce ulaşım uygulamalarından birine (uşakkart, akulaş vs) kayıt olup sonra nkolay müşterisi olun 750 tl + alışveriş sonrası 1000 tl geliyor.
isteyene davet kodu atarım
Hepsiburada olayı mı hocam? Hani iade edip hepsipay hesabına aktarılma olayı için mi bu?Arkadaşlar ben 2 defa iptal edip 3.kez satın alım yaptım, müşteri hizmetleri sorun olmaz demişti. Talep oluşturdum red verdiler. O gelen red mesajını şikayet vara yazın 2 saat içinde yüklendi param. SİPARİŞİNİ İPTAL EDENLER YA DA TALEBİNE RED MESAJI GELENLER ŞİKAYET VARA YAZSIN YATIRIYORLAR
![]()
Hepsipay olayı mı riskli hocam? İade edip hepsipaye aktarıyorlarboşver onu riskli normal harcamanı yap. alacak bir şey yoksa amazondan 1000 tl hediye kartı al
Her şey için geçerli, olurda karta iade olursa talep oluşturun bazen yatırıyorlar talep oluşturunca arkadaşıma yatırdılar iptal etmesine rağmen. Olır da yine red mesajı gelirse şikayet vara yazın hemen gün içinde yatırıyorlarHepsiburada olayı mı hocam? Hani iade edip hepsipay hesabına aktarılma olayı için mi bu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hepsipay olayı mı riskli hocam? İade edip hepsipaye aktarıyorlar
Hepsiburada olayını kısaca anlatır mısın hocam ben öyle yapayım hepsipay için. Bir ürünü alcam şimdi nkolay sanal kartı ile para yükleyip daha sonra direkt iade mi edicem? ve seçeneklerde hepsipayi seçicem doğru mudur?Her şey için geçerli, olurda karta iade olursa talep oluşturun bazen yatırıyorlar talep oluşturunca arkadaşıma yatırdılar iptal etmesine rağmen. Olır da yine red mesajı gelirse şikayet vara yazın hemen gün içinde yatırıyorlar
Hepsiburada olayını kısaca anlatır mısın hocam ben öyle yapayım hepsipay için. Bir ürünü alcam şimdi nkolay sanal kartı ile para yükleyip daha sonra direkt iade mi edicem? ve seçeneklerde hepsipayi seçicem doğru mudur?