🔥İndirim N Kolay Bankası 1000TL harcamana 1000TL iade ediyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
🔥🔥Arkadaşlar ben 2 defa iptal edip 3.kez satın alım yaptım, müşteri hizmetleri sorun olmaz demişti. Talep oluşturdum red verdiler. O gelen red mesajını şikayet vara yazın 2 saat içinde yüklendi param. SİPARİŞİNİ İPTAL EDENLER YA DA TALEBİNE RED MESAJI GELENLER ŞİKAYET VARA YAZSIN YATIRIYORLAR🔥🔥

🔥🔥Arkadaşlar ben 2 defa iptal edip 3.kez satın alım yaptım, müşteri hizmetleri sorun olmaz demişti. Talep oluşturdum red verdiler. O gelen red mesajını şikayet vara yazın 2 saat içinde yüklendi param. SİPARİŞİNİ İPTAL EDENLER YA DA TALEBİNE RED MESAJI GELENLER ŞİKAYET VARA YAZSIN YATIRIYORLAR🔥🔥
Hepsiburada olayı mı hocam? Hani iade edip hepsipay hesabına aktarılma olayı için mi bu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boşver onu riskli normal harcamanı yap. alacak bir şey yoksa amazondan 1000 tl hediye kartı al
Hepsipay olayı mı riskli hocam? İade edip hepsipaye aktarıyorlar

@SeNNurki kampanyanın gerçek sahibi :)
1764955703497.webp

şöyle oldum anlık :kekw: :kekw:

Hepsiburada olayı mı hocam? Hani iade edip hepsipay hesabına aktarılma olayı için mi bu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsipay olayı mı riskli hocam? İade edip hepsipaye aktarıyorlar
Her şey için geçerli, olurda karta iade olursa talep oluşturun bazen yatırıyorlar talep oluşturunca arkadaşıma yatırdılar iptal etmesine rağmen. Olır da yine red mesajı gelirse şikayet vara yazın hemen gün içinde yatırıyorlar

Her şey için geçerli, olurda karta iade olursa talep oluşturun bazen yatırıyorlar talep oluşturunca arkadaşıma yatırdılar iptal etmesine rağmen. Olır da yine red mesajı gelirse şikayet vara yazın hemen gün içinde yatırıyorlar
Hepsiburada olayını kısaca anlatır mısın hocam ben öyle yapayım hepsipay için. Bir ürünü alcam şimdi nkolay sanal kartı ile para yükleyip daha sonra direkt iade mi edicem? ve seçeneklerde hepsipayi seçicem doğru mudur?

Hepsiburada olayını kısaca anlatır mısın hocam ben öyle yapayım hepsipay için. Bir ürünü alcam şimdi nkolay sanal kartı ile para yükleyip daha sonra direkt iade mi edicem? ve seçeneklerde hepsipayi seçicem doğru mudur?

Epic Gamesden yapacağım alışveriş sayılır mı sizce?

1K atıp 1K'lık kargo sistemime yükleme yaptım (Bilişim Yazılım Limited Şirketi olarak çekiyor), kampanyayı kazanıp kazanmadığımızı nasıl anlıyoruz?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,650
Üyeler
185,922
Son üye
Toaakk
Geri