🔥İndirim N Kolay Bankası 1000TL harcamana 1000TL iade ediyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
önce ulaşım uygulamalarından birine (uşakkart, akulaş vs) kayıt olup sonra nkolay müşterisi olun 750 tl + alışveriş sonrası 1000 tl geliyor.
Hocam ben böyle yaptım hala yüklenmedi 750tl müşteri hizmetleri ile konuştum ya 1000tl ya da 750 tl yatar dediler

Hepsiburada olayını kısaca anlatır mısın hocam ben öyle yapayım hepsipay için. Bir ürünü alcam şimdi nkolay sanal kartı ile para yükleyip daha sonra direkt iade mi edicem? ve seçeneklerde hepsipayi seçicem doğru mudur?
1000 tl lik hepsiburada satıcılı ürünü bulup iade etmeniz lazım ama bazen karta geri iade ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tam olarak ne yazdı bir arkadaşım da iptal etti parasını çektiler
Talep oluşturun kolaya red mesajı gelirse direkt şikayet vara kopyalayın gereği yapılsın diyin

Hocam aynı sorun benimde başıma geldi. Kardeşime 1000 TL alışveriş yaptık. İlk başta iptal ettik siparişi yanlış sipariş verince. Ertesi gün tekrar hepsiburada üzerinden alışveriş yaptım. 1000 TL iadeyi yatırmadılar. Tam olarak ne yazdınız hocam paylaşır mısınız? Ben de tekrar yazacağım.
Müşteri hizmetlerinden talep oluşturun, yüzde 50 ihitmalle yatırırlar. Eğer yine yatırmazlarsa red mesajı gelirse o mesajı şikayet vara yapıştırın, elimde olmayan sebeplerden ötürü satıcı tarafından iptal edildi gereği yapılsın lütfen deyin.

Hepsipay'e atmakla boşuna uğraşıyorsunuz sipay kapandığı için hepsipay kartları iptal şuan o parayı sadece Hepsiburada'da harcayabilirsiniz. Normal alışverişlerinizi yapın geçin yada Amazon hediye kartı alın.
Ben geçen hafta hepsipay kartı sahibindende kullandım sorun yaşamadım.

1000 tl lik hepsiburada satıcılı ürünü bulup iade etmeniz lazım ama bazen karta geri iade ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Talep oluşturun kolaya red mesajı gelirse direkt şikayet vara kopyalayın gereği yapılsın diyin
Hepsiburada değildi hocam satıcı problem mi olur?

ben şimdi anlamadım 1000tl ye 1000tl geri veriyor mu yoksa iade mi ediyor direkt

ben şimdi anlamadım 1000tl ye 1000tl geri veriyor mu yoksa iade mi ediyor direkt
1000tlye bir şey alıyorsun 1000tl veriyor sana , hesiburadadan alıp hepsipaya çekersen 1000tl değil 2000tllik bir şey alabiliyorsun + AKULAŞa üye olursan 2750 lira için 1000tl vermişsin gibi düşün.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,505
Üyeler
185,894
Son üye
quadrantshadow
Geri