Altar'ın Oğlu TARKAN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 814
Davet kodu isteyen varsa pm pls.
Ne yapsak bilemedimyok yok sanal karttı. alışveriş sonrası iade edilen tutarı çektiğim için kartta hiç para yoktu onlarda iptal sonrası tutar bulamayınca eksiye düşürmüşlerdi bakiyeyi. ben de panik yapıp hemen 1000 tl yatırdım cebimden. bedavadan adamlara 1000 tl verdim anlamadım yani .
Daha önce talep oluşturulmuştu hocam. 5-6 gün beklemiştim. Olumsuz sonuçlanmıştı. Dün dediğiniz şekilde Şikayetvar'a ss alıp attım hepsini. Şikayeti belirttim. Bu sabah mesaj geldi. İnceleniyor talebiniz diye. Umarım yatırırlar. Cimere falan yazmama gerek var mı sizce? Başka bir şey yapmadınız değil mi?Müşteri hizmetlerinden talep oluşturun, yüzde 50 ihitmalle yatırırlar. Eğer yine yatırmazlarsa red mesajı gelirse o mesajı şikayet vara yapıştırın, elimde olmayan sebeplerden ötürü satıcı tarafından iptal edildi gereği yapılsın lütfen deyin.
Bence yatırırlar bu gün içinde, ben 2 defa iptal edilip 3. kez almama rağmen yatırıldıDaha önce talep oluşturulmuştu hocam. 5-6 gün beklemiştim. Olumsuz sonuçlanmıştı. Dün dediğiniz şekilde Şikayetvar'a ss alıp attım hepsini. Şikayeti belirttim. Bu sabah mesaj geldi. İnceleniyor talebiniz diye. Umarım yatırırlar. Cimere falan yazmama gerek var mı sizce? Başka bir şey yapmadınız değil mi?
hocam hepsipaya nasıl çekiyoruz anlatabilir misiniz biraz1000tlye bir şey alıyorsun 1000tl veriyor sana , hesiburadadan alıp hepsipaya çekersen 1000tl değil 2000tllik bir şey alabiliyorsun + AKULAŞa üye olursan 2750 lira için 1000tl vermişsin gibi düşün.
hepsiburadadan 1000tllik ürün alıp iptal ediyorsunuz gösteriyor zaten hepsipaya iade oluyorsa onaylayınhocam hepsipaya nasıl çekiyoruz anlatabilir misiniz biraz
hayır.peki o geri ödediği parayı nakit olarak alabiliyor muyuz?
Bende de aynı sorun mevcut.Akulaş'a üye olmuyor N kolaydan sim kart bloke kaldırın diyiyor.
Yakın zamanda operatör ya da hat değişikliği yaptıysanız bu sorun ortaya çıkıyor diye biliyorum. Nkolay üzerinden sim kart blokenizi kaldırabilirsiniz. Üye olmanıza gerek yok giriş yap seçeneğine basın altta seçenek çıkıyor zaten.Bende de aynı sorun mevcut.
Uygulamada denedim ancak bilgileri kontrol et hatası alıyorum. Müşteri hizmetleri ise sürekli sesli yanıta aktarıp duruyor.Yakın zamanda operatör ya da hat değişikliği yaptıysanız bu sorun ortaya çıkıyor diye biliyorum. Nkolay üzerinden sim kart blokenizi kaldırabilirsiniz. Üye olmanıza gerek yok giriş yap seçeneğine basın altta seçenek çıkıyor zaten.