- Reaksiyon skoru
- 115
Uygunsuz davranış
Yakın zamanda Am4 sistemimi am5e güncellemek için işlemci ram ve anakart aldım.İşlemci ve ram 2 Nisanda geldi ram de bir hafta sonra geldi taktım denedim çalışmadı anakartta CPU ve dram ışığı yanıyor araştırdım biraz ram uyumsuzluğundan dolayı yanabiliyormuş forumdan bir arkadaşla msi anakarttan çıkma (benim aldığım anakartta msi)ramle takas yaptık bir hafta da onu bekledim.Geldi dün taktım yine çalışmadı ekran kartını kontrol ettim onun da fanlar dönmüyor sonra anakart aldığım satıcının sıkıntılı olduğunu gördüm 14 günü de çoktan geçti iade de kabul etmiyor 5.4k parayı dolandırıcının cebine koymuş oldum.Annesi mahallenin kadını olan bu insanın adını tam veremiyorum ama Rama*** mu***.Bundan çöp bile almayın.N11 desteğe söyledim onlar da bir şey yapamayız dediler.Hevesim falan da kalmadı elimdeki bilgisayar parçalarını da satıp daha da bu işlere bulamayacağım midemi bulandırdı.Foruma falanda girmem daha büyük ihtimal.Allah a emanet.Ben dolandırıldım başkası dolandırılmasın bu Ra.Mu alışveriş falan yapmayın.