Neler Yeni

N11 üzerinden aldığım ekran kartında iade sorunu.

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Vahit Sarıkaya
5 gün önce AMD RX 6650 XT ekran kartı elime ulaştı. 3 fanlı bir model. Ekran kartının ölçülerine bakmamıştım alırken. Kasaya takmak istedim ancak bayağı bayağı sığmıyor. Boşluk kalmıyor neredeyse ve kablosunu takamıyorum. İade etmek istedim satıcı firma iade alamayacağını belirtti. Tüketici hakem heyetine gitsem bir sonuç alabilir miyim?

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mehmet
İnternet alımlarında iade hakkınız mevcut, N11 satış sözleşmesinde ne yazıyor bakabilirsin.

ThEmre™

80+
Satıcının almama gibi bir hakkı yok. Eğer n11 üzerinden sattıysa satış sözleşmesinde 14 gün cayma bedeliniz bulunur.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,456
İsim
Kadir
Konuyu direk N11 e aktarın yardımcı olurlar twitter üzerinden yazdığımda hemen dönüş yapıyorlar tüketici hakem heyetinin dönüş yapması çok uzun sürüyor

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
5 gün önce AMD RX 6650 XT ekran kartı elime ulaştı. 3 fanlı bir model. Ekran kartının ölçülerine bakmamıştım alırken. Kasaya takmak istedim ancak bayağı bayağı sığmıyor. Boşluk kalmıyor neredeyse ve kablosunu takamıyorum. İade etmek istedim satıcı firma iade alamayacağını belirtti. Tüketici hakem heyetine gitsem bir sonuç alabilir miyim?
İade yapmaları gerek n11 ile görüşün

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,120
İsim
Hacı
N11 müşteri hizmetlerini ara. Seve seve iade alırlar.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
Genelde 14 gün içerisinde iade edebilmek var kutu açılsa dahi edebiliyodun galiba bi ara sormuştum 13 gün morning yapsam alırlar mı diye alırlar demişlerdi yani kanunlar bu yönde demişlerdi heyete git

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Alabilirsin yüksek ihitmal sen haklı bulunursun bi ihitmal aradaki farkı de alabilirsin fakat bu muamma

ThEmre™

80+

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,630
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1652878683917.png

Aslına bakılırsa kutusu açılmış ürünü iade alma zorunlulukları yok, yukarıdaki görsel mevzuata ait bir kısım. İade alan yerler müşteri memnuniyeti açısından alıyor.

Napoli

80+
Arkadaşlar kızmayın ama satıcı tarafından da düşünmek gerekli. Çünkü satıcı ürünü sağlam ve doğru göndererek görevini yerine getirmiş zaten ölçüleri vs. yazıyordur kartın sitede. Ürünün faturası kesilmiş garantisi başlamış ve kutusu açılmış bunu iade alsa 0 ürün diye satamaz buradan zarar etmiş oluyor kullanıcının bilinçsiz alışverişi yüzünden.

ThEmre™

80+
Alıntıyı görüntüle

Aslına bakılırsa kutusu açılmış ürünü iade alma zorunlulukları yok, yukarıdaki görsel mevzuata ait bir kısım. İade alan yerler müşteri memnuniyeti açısından alıyor.
Hocam burada şart var yalnız. İadesi sağlık ve hijyen açısından mümkün olmayanlar diyor. Misal kulaklık vs. Ekran kartı için benzeri bir durum geçerli değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,374
Üyeler
168,774
Son üye
spawd153
Top Bottom